با جواهر دوزی فرق داره ؟ سختن یا راحتن میشه طی ۱ ماه یادشون گرفت بنظرتون منجوق بهتره یا جواهر ؟ بعد کجاها اید برم که آموزش بدت اگه جایی آنلاین آموزش بده خیلی خوبه
درآمدش اینطوره که دوبرابر تا سه برابر وسیله ای که میخری یا برات میارن دست مزد میگیری. اگه ریز باشه دوخت مثل ملیله شکسته و منجوق زمان بیشتری طول میکشه. اما مروارید سایز متوسط یا سنگ متوسط زودتر و راحت تر دوخت میشه زد. مثلا اگه پونصد تومان مهره و سنگ برای دوخت تور عروس بیارن براتون یک و نیم دست مزد میگیری. اما اگه برا مزون کار کنی یک سوم به سما میدن یا نصف مثلا ششصد تومن
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
پس واسه دوره منجوق دوزی فقط کار با منجوق رو یاد میدن ؟منم میخام برم ولی فرقش رو نمیدونستم
شاید هم کسی اسم قدیمش رو بگه ولی منظورش همون باشه. من دوره جواهردوزی رفتم کمی هم گلدوزی یادم داد. گفت جاهایی لازمه که مثلا یه برگ بزنی. ساخت سنحاق سینه و تل و گل سر جواهردوزی هم یادم داد. برجسته دوزی و..
میخوام روی لباس عروس اینا باشه اینو چند وقت طول میکشه تا یاد بگیرم ؟
فرق نمیکنه شما باید مدل های مختلف رو یاد بگیرین. اگه یکماه روزی چهار ساعت وقت بذاری میتونی. البته زمان خیلی زود میگذره... یه دفعه پامیشی میبینی هوا تاریک شده😄
تو طی روز توی ۷ روز چند تا میشه آماده کرد؟ میخوام بدونم چقدر حقوقش میشه طی یک ماه و طی بعد از یک م ...
اوایل چون دستت تند نیست زمان میبره. اگه مدل تور عربی و پرکار باشه یک هفته طول میکشه دوختش. اما اگه تور با جواهر دوزی کم باشه شاید روز سوم بتونی تحویل بدی.