2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری قوی بشم؟

هیچ چی

قهر نکن

چرا قهر کردی

حاصر جواب باش، حتی اگه بی ربط حرف زدی ولی همون لحطه برخورد رفتاری کن

وحشی تر از خودشون

تو که می خوای طلاق بگیری حداقل این روش دفاعی رو انجام بده

بعدا نگی کاش بیشتر میجنگیدم

در خانواده های بی فرهنگ و معتاد بهترین دفاع ،حمله هست

جلوتر از اونها، از خودت دفاع کن

همیشه حالت تهاجمی در مقابل رفتارشون داشته باش و کار کمتر کن و آروم

نگو و نخند باهاشون و سنگین باش

بالاخره نتیجه نگرفتی بعد به طلاق فکر کن

شوهرم معتاده به شیشه هرشب سه فصل ازش کتک میخورم به خاطر طفل معصومم هیچی بهش نمیگم

اگر چنین اعتیادی داره، پس نمیتونه پسرتونو به سرپرستی بگیره

شما هم اگر استقلال مالی دارید و بتنهایی میتونید از پس مخارج زندگی خودتونو پسرتون بربیایید، به جدایی فکر کنید

اما طلاق رو پیشنهاد نمیکنم، چون خودتون باید تصمیم بگیرید و زندگی تون رو بسازید، من یا ما نمیتونیم راهکاری رو بدیم  که کمک واقعی کنه بهتون عزیزم

چون شما و مهارتها و تواناییها و شخصیت و امکانات شما رو نمیشناسیم

بنابراین بهتره با مشاور حقوقی و مشاور روانشناسی صحبت کنید، بهترین ره حل همینه گلم

چون با داییم روبوسی کردم مادرشوهرم با دمپایی کمرم کبود کرد

من نمی فهمم 

اگه دیدن وحشین بی خیال می شی و طلاق میگیری

ما از جریان زندگیت خبر نداریم

اما در مقابل آدم وحشی ، اگه وحشی تر بشی برنده ای

در هر حالت طلاق بخوای بگیری حداقل میگی از خودم دفاع کردم

خواهر عزیزم اول براتون آرزوی سلامتی میکنم دوما اگر همسرتون اعتیاد دارن و با آزمایش ثابت میشه همچنین بخاطر کتک زدنتون میتونین پزشک قانونی مراجعه کنین البته بلافاصله باید عمل کنین رأی به طلاق داده میشه فرزندتون بدلیل اعتیاد پدر و کوچک بودنش به شما داده میشه و اینکه اگر مهریه دارید نترسید و پا پس نکشید نفقه و مهریه و نفقه بچه رو موظفه بپردازه بنظرم به عنوان یه مادر به سلامت روان  فرزندتون فکر کنید ،اگر جای سازش نداره طلاق بگیرید بعد طلاق هم کلی جا هست میتونید به عنوان فروشنده یا کارگر توی کارخونه های بسته بندی و همچنین نفقه ماهانه ای که شوهرتون موظفه بپردازه در کنار پدرتون یه فرزند طلاق اما با روحیه سالم بزرگ کنید نه فرزندی که جلوی روش مادرش تحقیر میشه

اگر شما سالم باشید میتونین یه فرزنده سالم بزرگ کنید ،با یک مشاور ابتدا صحبت کنید بعد برای زندگیتون برنامه بریزید از یه سنی به بعد  حتی اگر پدر معتاد هم نباشه از فرزند پرسیده میشه که با کدوم  یک از والد زندگی میکنه 

یک جلسه مشاوره برید راه سختی در پیش دارید اما شما توانش رو دارید