بعد اتمام تحصیل نمیتونی اقامت بگیری بخاطر این انتخاب من نیست ترجیح میدم کشوری برم که نیاز به مهاجرت دوباره نداشته باشم اما اگه شما زیر سی هستی میتونی بعنوان سکو این کشور رو انتخاب کنی
من اگه بخوام روزی مهاجرت کنم آسیا و خاورمیانه رو کلا انتخاب نمیکنم
فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه:(
خاورمیانه روکه اصلا اما الان بیشتر کوشرهای پیشرفته کشورهای شرق اسیان
من نمیدونم قیافههای زشت چینیهارو تحمل کنم😂😭
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه:(
خب ما مگه مهاجرت میکنیم تا بریم ادمای زیبا ببینیم ما مهاجرت میکنیم تا پیشرفت کنیم 😂
باز خوبه میریم بین زشتا خوشگلشونماییم😂🤣
فک کن بریم روسیه
1
5
10
15
20
25
30
35
40