2777
2789
عنوان

حضرت زهرا😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید داری میمیری 🤲🙂 نمیدونم از کجا فهمیدی حضرت فاطمست؟

هیچی شما نمیخواد اون موردش بفهمی از کجا فهمیدم حضرت زهرا بوده 

ولی زشته میزنین تو ذوق آدم و دست به دعا هم میشین برا اینکه یه نفر بمیره

وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))

اسی واسم دعا کن مشکلم حل بشه

والا یکی از کاربرا دست به دعا شده و تعبیر کرده دارم میمیرم 

حتما قبل مرگم دعا میکنم 

ان شاءالله حل بشه

والا یکی از کاربرا دست به دعا شده و تعبیر کرده دارم میمیرم حتما قبل مرگم دعا میکنم ان شاءالله حل بشه

خدا نکنه عزیزم شوخی میکنن باهات ناراحت نشو

در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم!

عجیبه بعضیا واقعا دلشون سیاهه من اومدم با ذوق و شادی خوابی که انقدر قشنگ و جدید بود برام رو تعریف کردم بعد یه نفر دست به دعا میشه و اینجوری تعبیر میکنه که دارم میمیرم 

خدا نکنه عزیزم شوخی میکنن باهات ناراحت نشو

واقعا بعضیا خیلی دلشون سیاهه میزنن تو ذوق آدم روان آدم بهم میریزن و خیلی راحت گذر میکنن 

واقعا بعضیا خیلی دلشون سیاهه میزنن تو ذوق آدم روان آدم بهم میریزن و خیلی راحت گذر میکنن

مجازی رو جدی نگیر گلم همه جا همچین آدمهایی هست حتما بچه هست 

در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم!

خوشا به سعادتتون 😍🌟

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
هیچی شما نمیخواد اون موردش بفهمی از کجا فهمیدم حضرت زهرا بوده ولی زشته میزنین تو ذوق آدم و دست به دع ...

من دعا نکردم که تو بمیری 

برا این بود که بگم خدایا اخرش پیش خودتیم مارو ببخش  

(میدونم اشتباه بود)  

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

من دعا نکردم که تو بمیری برا این بود که بگم خدایا اخرش پیش خودتیم مارو ببخش (میدونم اشتباه بود)

حق با شماست مهم نیست