2821
2789
بافتنی بافتنی 😂

این دستبنده بجنوردد؟

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره

چرا دستبند میبافی برای دوست صمیمیت

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

نه همینجوری

افرین بجنوردد برای بیرجند و بروجد هم بباف خخ

عه وا

چی

این دومی مال بروجد هست یا بیرجند

درازی ؟!!الان قد دخترا شده ۱۸۰؛بعد تو خودتو دراز فرض می‌کنی .من ۱۷۲ام اصلاا همچین حسی ندارم و قدمو دوست دارم .نیازی به کفش پاشنه بلند ندارم .نیازی ندارم چیزی که تو کابینت بالایی هست ۴پایه استفاده کنم برای برداشتنش ..شکر خدا کن بابت نعمت قد بلند .نه کفر نعمت دختر جان 

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بیرجند و بجنورد و بروجرد و برازجان😂

خخخ چقدر زیاد درست کردی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز