2777
2789
عنوان

طلاق سنگین

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 17 پست
یعنی با وجود تمام اینا بازم دلت میخواد باهاش بمونی؟

اگر جبران کنه اره  دل لامصب دوسش دارم ولی آدم اشتباه رد دوس داشتن زجر میکشم چرا ۱۰۰خودمو برای کسی لیاقتشو نداشت گذاشتم چرا به زور خواستم نگهش دارم این منو عذاب میده

توجیح نداره ولی اگر پشیمون باشی از هراشتباهی ومعرفت ووجدان داشته باشی قابل حله میشه درستش کرد

آره ولی آدم خائن درست بشو نیست اینو کسی داره میگه که 8 سال زندگیشو گذاشته پای یه  آدم خائن 

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر جبران کنه اره دل لامصب دوسش دارم ولی آدم اشتباه رد دوس داشتن زجر میکشم چرا ۱۰۰خودمو برای کسی لی ...

چند سال دیگه تازه میفهمی ادامه دادن زندگی از طلاق دادنش اشتباه تر بود بهای زندگی باهاش از دست دادن سلامت اعصاب و روانته ،  اگه به خاطر بچت داری زندگی میکنی نکن خیانت جبران نداره کسی که یک بار خیانت کرده شک نکن بازم تکرار میکنه بازم خودت میدونی ولی من کاملا درکت میکنم چون  تو شرایطت  بودم طلاق گرفتم عصبی بودم روانم به هم ریخته بود و یک سال طول کشید تا خودمو جمع و جور کنم تا بتونم با خودم کنار بیام ولی به بعدش که حالم خوب شد گفتم خدا رو شکر که نموندم و کاش دفعه اول که خیانت دیدم جدا میشدم 

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔