2777
2789
زیاد بیرون نمیرفتیم دوهفته ای ی بار زنگ و پیامم کم چون من اهلش نیستم زیاد کنارهم خوب بودیم میگف د ...

الان حالت خوبه ؟ 

خدا صبر بده 2 سال 

شاید من خیلی ضعیفم بعد 5 ماه که با خواستگارم کات کردم دارم جون میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزه کات کردید؟

۶,روزی هست حرفش فقط این بود  میگفت چون خاستگار اومده خیانت کردی همین  من دیگ نفهمیدم  اصلا فکرمیکردم خودش میاد  قضیه ی جور دیگ شد انداخت گردن من 

الان حالت خوبه ؟ خدا صبر بده 2 سال شاید من خیلی ضعیفم بعد 5 ماه که با خواستگارم کات کردم دارم جون می ...

چیکارکنم گلم  برم التماس کنم ازهمه جا بلاکم    دارم دیوونه میشم دیشب ازشدت ناراحتی گریم بندنمیومد دستم ب هیجا بندنیست   منم تنهام اصن رابطه دیگ حوصله ندارم خیلی عاشقشم 

ب این فک کن الان ک تو غذا نمیخوریا گریه میکنی اون داری بعدیارو امتحان میکنه اره عسقم همشون همینن

نمیدونم باکسی هست یا ن   روز بعد کات  استوری گزاشته دوتا پاش شکسته بیمارستانه

ب این فک کن الان ک تو غذا نمیخوریا گریه میکنی اون داری بعدیارو امتحان میکنه اره عسقم همشون همینن

تنهاموندم نمیدونم دگ با این درد چکارکنم اصن نگف باخودش چکاکنم  میگفت بدبخت اونی تورومیگیره 

قصدش جدی نبوذه عشقم اگه جدی بود تو عمل نشون میداد

اره  ولی میگم تودوسال شاید من بلدنبودم توررابطه چکارکنم  هرکی باشه وابسته میشه تورابطه بودیم میگفت اگ نباشی من میمیرم 

اره ولی میگم تودوسال شاید من بلدنبودم توررابطه چکارکنم هرکی باشه وابسته میشه تورابطه بودیم میگفت ا ...

ب منم خیلی میگفت از این حرفا هنوز اسکرین شاتاشو دارم تهش چیشد ؟ خیانت کرد و رفت با یکی دیگه ازدواج کرد تازه ما رابطمون جدی بود و رفت و امد خانوادگی داشتیم