2777
2789

من چند وقت پیش داشتم فکر میکردم که چرا کسی اسم کاربری شو نمیذاره ( نظرت خیلی چرت بود) بعد بیاد کامنت های مردم رو لایک کنه ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

واژه کور چقدر زشت و کریح هست 

حتی نمیشه برای مزاح هم ازش استفاده کرد 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عنکبوت داریم شاشکبوت نه

چرا پامون رو از دست میدیم ولی دستمون رو از پا نه!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

واژه کور چقدر زشت و کریح هست حتی نمیشه برای مزاح هم ازش استفاده کرد

واژهٔ کور در فارسی ریشه در زبان های ایرانی باستان دارد و در اوستایی و سانسکریت نیز قابل ردیابی است.

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

قشنگه میدونم

فکر کنم تو عصبانیت یه همچین اسمی انتخاب کردی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من چند وقت پیش داشتم فکر میکردم که چرا کسی اسم کاربری شو نمیذاره ( نظرت خیلی چرت بود) بعد بیاد کامنت ...

من چندساله تو فکر اینم یکی اسم کاربری بزاره به اسم(پشت سرت جنه)و عکس پروفم یه عکس ترسناک و جنی باشه و لایک کنه💀

واژهٔ کور در فارسی ریشه در زبان های ایرانی باستان دارد و در اوستایی و سانسکریت نیز قابل ردیابی است.

عزیز من نگفتم چی هست و نیست گفتم نازیباس استفاده اش برای روشن دلان عزیز 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

واژه کور چقدر زشت و کریح هست حتی نمیشه برای مزاح هم ازش استفاده کرد

اره منم یکم پیش دیدم تو یه تاپیک یکی به یکی دیگه گفت کور رنگی داری؟

با خودم میگفتم چه چیز بدی گفت بعد دیدم جایگزینی نیست دیگه

عزیز من نگفتم چی هست و نیست گفتم نازیباس استفاده اش برای روشن دلان عزیز

اینو ما انتخاب نکردیم تو فرهنگمون از قدیم الیام میگفتن کور

اینو ما انتخاب نکردیم تو فرهنگمون از قدیم الیام میگفتن کور

بله واژه از قدیم بوده ولی خب جایگزین هست میتونیم کمی رعایت کنیم و حس بهتری بدیم بهشون  درسته ؟