2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد😑پسره ی پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 39 پست
خب اخه چرا باید به تو متلک بگن؟

منم همینو ازش پرسیدم دیگه

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چی معامله ای ببین تو یه بخش تو پرستاری بعدا شوهرت میاد با تیم از جلوت رد میشه این الان خوبه

بابا چه عیبی داره 

اگه باهم خوشبخت باشن کنار هم خوشحال باشن این چیزا مهم نیست 

دیدم که میگم 

هرچی 

نه تو موقعیت اینجوری نبودی هرچقدر هم عاشق باشی این صحنه ها رو ببینی کم‌کم عشق یادت میره

خودم تو این موقعیتا نبودم قبول دارم 

اما خب خیلی زیاد دیدم تو فامیل 

حتی مامان بابای خودم 

البته بابام جایگاه خیلی خوبی داشت مدیر بود و مامانم نه دانشگاه هم بزور زمانی که با بابام ازدواج کرد و بچه دار شد رفت دقیقا یادمه با بابام میرفتیم دنبال مامانم تو دانشگاهش 

هرچی 

آخه چی معامله ای ببین تو یه بخش تو پرستاری بعدا شوهرت میاد با تیم از جلوت رد میشه این الان خوبه

عزیزم هر انسانی قبل از شغلش یه انسانه و ارزشمنده

ارزش انسان ها رو موقعیت و شغل و پول صرفا تعییین نمی کنه 

ما می تونیم در مورد خودمون تصمیم بگیریم اما اظهار نظز در مورد دیگران و به ویژه اظهار نظری که اسیب زننده باشه توهین و کم بینی و تمسخررباشه قشنگ نیست بهتره به ارزش انسانی ادما فکر کنیم

خب اخه چرا باید به تو متلک بگن؟

میگم از وقتی خبر این ازدواج پخش شده اونیکی خدماتا هم به خودشون اجازه دادن که خیلی چیزا بگن 

نمونه شو گفتم 

قبلا جرئت نمیکردن حرف بزنن الان پرو شدن

عزیزم هر انسانی قبل از شغلش یه انسانه و ارزشمندهارزش انسان ها رو موقعیت و شغل و پول صرفا تعییین نمی ...

بع هیچ وجه توهین نمیکنم شاید خودم در موقعیت مشابه این هستم و اذیت شدم بخاطر این میگم وگرنه زندگی دیگران به من ربطی نداره

ارزش انسانی آره برابره ولی کبوتر با کبوتر باز با باز

اره ولی حرف من اینه این نظر شماست 

قضاوت دیگران کار ما نیست چنین حقی نداریم

فرض کنید شما با وزیر ازدواج کنید ایا خوشایندتون هست همه با متلک بگن اخه تو وزیری چرا پرستار گرفتی ؟ 

اونا انتخاب کردن ، به بقیه چه ربطی داره اخه