2777
2789
عنوان

فوبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 29 پست

ارتفاع،چهارتاپله برم بالاوقت برگشت گریم میگیره اینقدک سختمه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم ولی از لیس زدن بدم میاد اونم کف پا🤣🤣🤣🤣😝🤧

فتیش ندارن خیالت تخت

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

برده شوهر بودن چه ربطی به عمر باباتون داره

چون می‌خوام طلاق بگیرم. شوهرم باهام مثل کنیز و برده رفتار می‌کنه. بددل و جوشی هم هست. اما برا طلاق باید مستقل شم چون از پدر و مادرم متنفرم اونا باعث نبودیم شدن. پدرم دیکتاتور و افراطیه نمی‌ذاره مستقل بشم

آره میدونم🤣🤧

پس چرافوبیاداری؟میخوای قراربذاریم ۳تایی بریم بیرون باهم؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ریشه در بچگیم داره

الان اگه پتوبندازی جن متفرق میشه؟😂

چرا

خودت گفتی پاهاتونمیذاری بیرون میترسی این یعنی اگه پتوبذاری جن فرارمیکنه ولیست نمیزنه البته من خودمم بدون پتوخوابم نمیبره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز