2777
2789
عنوان

🤝🏻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 6187 بازدید | 676 پست
@دختر_خاکستری‍

مرسی خالههه💋💋💋

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مرسی خالههه💋💋💋

فداتم عشقم 😍😘😘

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتم عشقم 😍😘😘

خدا نکنه💋💋🫂🫂🫂

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مرسی خالههه💋💋💋

خوبی خاله 🌹🌹😍

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

خوبی خاله 🌹🌹😍

قربونتون برم شما خوبین❤️

قربونتون برم شما خوبین❤️

شکر خوبم خدانکه.خوب باشی همیهشه🌹🌹🌹. 

@پاستیل_شکری‍ @بهارجوووووووون‍ @آلبالوووو_‍ @دختر_خوش_اقبال‍

فداتشم عشقممم همچنین خودتتت

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️