2777
2789
عنوان

پسره بهم میگه بیا خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 102 پست
گفتم خودم زده شدم تقصیر جنس شماس منتهی یکیش

هی جنس جنس میکنی انگار داره راجب سیب زمینی خیار حرف میزنه

بعدشم من کلی گفتم برادر کاری به اینکه کی از کی خورده نداشتم اکثریتو گفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی جنس جنس میکنی انگار داره راجب سیب زمینی خیار حرف میزنهبعدشم من کلی گفتم برادر کاری به اینکه کی از ...

اها ببین چقد بده ب مرد بگی نر😉 

پس بهتر قضاوت نکنیم آدما رو ول کن کلا هر کسی ب خودش مربوط بیخیال

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

اها ببین چقد بده ب مرد بگی نر😉 پس بهتر قضاوت نکنیم آدما رو ول کن کلا هر کسی ب خودش مربوط بیخیال

داداش رو موادی؟

چرا حرفای اینستا رو میاری اینجا

من اصن کی گفتم نر😂چی میزنی خدایی 

بنظر منم بیخیال

هنوز یک ماهه باهمین

اون اعتماد درست شکل نگرفته

به نظرم نرو

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

داداش رو موادی؟چرا حرفای اینستا رو میاری اینجامن اصن کی گفتم نر😂چی میزنی خدایی بنظر منم بیخیال

نه فقط گفتم چشامون وا شه .

مگه اونایی ک مواد میزنن ادم نیستن راه رو اشتباه رفتن فقط . آره بیخیال

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

اها ببین چقد بده ب مرد بگی نر😉 پس بهتر قضاوت نکنیم آدما رو ول کن کلا هر کسی ب خودش مربوط بیخیال

در ضمن محص اطلاعات عمومی وقتی میخای یه چیزی در راستای نر بگی باید بگی ماده نه جنس.. 

بار آخرتم باشه همچین حرفی میزنی

خداوندا دوست دارم خودمو‌ بزنممممم 

میپرسی برممممم؟ واقعا نمیدونی؟

میخوای شانتو‌ بیاری پایین؟ 

فکر کردی دستت میزنه میاد میگیرتت؟

فردا میگه همینطور اومد خونه من از کجا معلوم نرفته خونه صد نفر دیگه؟ 

باخودت مهربون باش و برای خودت ارزش قائل باش و با این پسر کات کن و فقططط از دستش فرار کن فقط فرار

عضو 

دارم دیونه میشم ینی اینم همچین پسریه؟؟ نا امید شدم ازش

حتی اگر قرار باشه فقط فیلم ببینین هم بعد از یک ماه رابطه جالب نیست بری خونشون.

ولی از اونجایی که هنوز کامل نمیشناسیش تضمینی نیست که اذیتت نکنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

۲۱

ببین چی تعریف کنم 

سال پیش از نمایندگی دوو تعمیر کار برام فرستادن لباس شویی مامانم خراب شده بود اما درست کرد رفت بعداز دوساعت پیام داد که ازت خوشم اومده میشه باهم باشیم یکم آشنا بشیم ازدواج کنیم دیدم جالب نیست درخواست قبول نکردم کلی ناراحت شد بلاکمم کرد 

امسال باز درخواست تغییر کار کردم شانس باز همون فرستادن 

دوباره درخواست دوستی داد

باز گفتم نه 

اینبار گفت خواهرم رفته کربلا میشه بیایی اینجا با هم چای بخوریم فیلم ببینیم 😂😂گفتم متاسفم من اهل چای نیستم فیلم هم نمی‌بینم 

کلا آقایون دنبال حاشیه هستن نه اهل فیلم هستن نه چای نه غذا درست کردن😂😂به روده راست تو شکمشون نیست 

این نیز بگذرد....