2777
2789
من اولین تستم ک مثبت شد باورم نمیشدرفتم سه تا مارک های مختلف خریدمهر سه تا همین شکلی شدنرفتم آزمایشم ...

منم سره پسرم یه بی بی زدم راحت دوتا خط افتاد رفتم آزمایش ولی این یکی این یه کم پخش شدنه گیجم کرده نمیدونم چی کنم 🥲

منم سره پسرم یه بی بی زدم راحت دوتا خط افتاد رفتم آزمایش ولی این یکی این یه کم پخش شدنه گیجم کرده نم ...

ان شالله مثبتی.واسه منم خواهر دعاکن .امضام فقط 

هرکیم دعام کرد خداواسش خیر بخواد

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سره پسرم یه بی بی زدم راحت دوتا خط افتاد رفتم آزمایش ولی این یکی این یه کم پخش شدنه گیجم کرده نم ...

این سه روزم صبر کن

بعد باز بزن یا برو آز

چندوقته اقدامی برا دومی؟

پسرت چندسالشه؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

حتما برات دعا میکنم مطمئن باش 💗 توئم برام دعا کن

ان شالله بهم خبر بده .حتمی ازمایش داذی. 

ولی ان شالله مثبته

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

این سه روزم صبر کنبعد باز بزن یا برو آزچندوقته اقدامی برا دومی؟پسرت چندسالشه؟

پسرم دو سالشه

اینو اگ خدا بخواد ناخواستس قرص میخوردم  ولی حالا که حسش افتاده تو دلم دلم میخواد واقعا باشه بشه همدمه پسرم 

[QUOTE=395560268]همینجا خبر میدم جیگر[/QUOTE

باشه تگم کن

پسرم دو سالشهاینو اگ خدا بخواد ناخواستس قرص میخوردم ولی حالا که حسش افتاده تو دلم دلم میخواد واقعا ...

ان شا الله هرچی خیره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲