2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
مبارکت باشه گلم.تست دادی. چی بود علایمت

وای بیبییچک زدم دوتا منفی بود الان رفتم آزمایش خون دادم مثبته همه علایم پریود و دارم زیر شکمم درد میکنه درد سینه اینا من بچه نمیخواستم خیلی ناراحتمممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بیبییچک زدم دوتا منفی بود الان رفتم آزمایش خون دادم مثبته همه علایم پریود و دارم زیر شکمم درد می ...

خب تو نخواستی ولی ادم مگه هدیه رو پس میده خدا بهت هدیه داده به ف ال نیک بگیر وناشکری نکن خواهری همینو خیلی ارزو دارن. 

میگم چند روز گذشت که بی بی منفی زد 

وچندروز بعد رفتی ازمایش

چند روز گذشته. بذار یه 10 روز بگذره تست بده بعدم ازمایش

همیشه ۲۸ روزه پریود میشدم تمام عمرم اینجوری بودم یکسال اقدامم شوهرم اسپرمش ضعیف بود یکم خودشو  چند وقته تقویت کرده الانم سه چهار ماهه دوره هام شده یه ۲۵ روزه یه ماه ۳۲ روزه کلا چند ماهه نامنظم شده الان از دو روزه منتظرم پریود بشم هنوز که نشدم دعا کن حامله باشم 

خب تو نخواستی ولی ادم مگه هدیه رو پس میده خدا بهت هدیه داده به ف ال نیک بگیر وناشکری نکن خواهری همین ...

شش روژ اینا کذشته بود بیبی زدم منفی شد خودمم چون اورژانسی خورده بودم میگفتم شاید واسه اونه تاخیر الان رفتم آزمایش دادم مثبت شد من تازه دو ماهه کار مورد علاقمو پیدا کرده بودم الان  اصلا وقتش نبود نمیخوام شغلمو از دست بدم حالن داغونه😭🥺

شما تست دادی یا صبرت مث من زیاده. همین الان که باهاتون حرف میزنم یه درد بدی اومد زیر دلم و رف

من تست ندادم وآله. صبرم زیاده .منم همینم .منتها اون درد وحشتناک سه تا انقباض داشتم سه روز پیش جیغ زدم.میگم نکنه خارج رحمی گرفتم 

آخه سابقه دارم.نمیدونم شایدم شنبه پریود نشم برم سونو از ترس