2777
2789
عنوان

منطق زن‌ها 2

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در جواب این انتقاد باید بگم اینجا رنج سنی متفاوته، وگرنه هر آدم عاقلی می‌دونه باید از این لحاظ ها طرف مقابل سنجیده شه و بعد وارد فاز های بعدی شد، اگر خانمی یه مرد قد بلند رو میپسنده چرا باید وقت هردوشون رو با رضایت دادن برای ادامه تلف کنه یا اون خواستگار رو قبول کنه ولی بعداً توی دلش بگه از شوهر شانس نداشتم؟ این ظلمه در حق اون پسر

برعکسش هم هست

حرفت درستهنمیدونم بچه هاچراجبهه گرفتن

وای اینووووووو😂😂😂😂😂😂

عاشق کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مردای دهه شصت اکثرا همینن بیشترشونم ترشیدن بخاطر همین کاراشون

کاملا موافقم 

ماشالا زیادم هستن، تموم نمیشه این نسل😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چقد تفکر بدی هست که میان دسته بندی میکنن خانوم ها فلان آقایون بهمان ویژگی و تفکر یه چیز همگانی وابست ...

اتفاقا تفکرها با توجه به جنسیت دسته بندی میشن. من این دسته بندی رو درست نکردم تو واقعیت همینه.

وای اینووووووو😂😂😂😂😂😂

اشکال حرفش کجاست

خب همونقدرکه میگیم دوس دارم خاستگارم فلان وفلان باشه پسرم حق داره

ولی اینجاپسربیادبگه میخام همسرم فلان وفلان باشه هزارتابدوبیراه نصیبش میشه

اتفاقا تفکرها با توجه به جنسیت دسته بندی میشن. من این دسته بندی رو درست نکردم تو واقعیت همینه.

واقعیت اینه شما هور و پری میخواید اسم پول و قد که میاد زجه میزنید

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

خب هر کسی یه معیار و سلیقه ای داره .

و اینکه دو نفر باید واسه‌ی هم دیگه  جذابیت داشته باشن  وگرنه به مشکل میخورن.

یکی بیشتر به شخصیت نگاه میکنه یکی به ظاهر .  

ولی خب دخترا اغلب عاشق اخلاق پسر میشن . ظاهر همیشه هم اولویت نیست .‌ولی پسرا بیشتر ظاهر طرف واسشون مهمه

رنگ پوست و چاق و لاغر بودنش. ‌ سایز اندامش و... 

شما پسرا حتی واسه مچ پای دخترا هم معیار تعیین میکنید😂🤦‍♀️