2777
2789
خوشگل باشی اره

زیاد ربطی نداره پولدارا اکثرا با خانواده های پولدار ازدواج میکنن تو همین سایت انقد خوشگل هس ک با پولدار ازدواج نکردن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

زیاد ربطی نداره پولدارا اکثرا با خانواده های پولدار ازدواج میکنن تو همین سایت انقد خوشگل هس ک با پول ...

ن پولدارا اکثرا دنبال داف میگردن

مردا خبلی دنبال پول نیستن تو زنا

دنبال ...اند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس لطفا از اوضاع جامعه ات ناله نکن

زمان قاجار هم ایرانیا میگفتن چرا درس بخونیم

ولی چین و ژاپن و کشور های اروپایی درس خوندن و تلاش کردن

الان اونا بمب اتم و آیفون و کلی ماشین خفن دارن کشور ایران ریده

تا زمانی که تصورت از درس خوندن فقط پول درآوردنه اوضاع کشورمون همین گوهی که الان هست

واقعا نمیفهمم هدفتون از زندگی چیه

البته شما جز روابط جنسی و شوهر چیزی برات مهم نیست از تایپکت هات مشخصه

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

ن پولدارا اکثرا دنبال داف میگردنمردا خبلی دنبال پول نیستن تو زنادنبال ...اند:)

اره به همین خیااال باش بشین بیاد بگیرتت 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بابا چرا انقدر سخت میگیرین پیامم طنز بود

ببین مشکل ایرانیا اینه از هر چیزی طنز میسازن

لطفا یاد بگیر با هرچیزی شوخی نکنی

الانم دیگه هیچ مردی دور یه آدم عملی و کسی که تموم بدنش درمعرض نمایش(به قول خودت داف) برای ازدواج نمیره مگه بیاد دورت برای سو استفاده

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر