2777
2789
البته اسی دقت داشته باش پارسال حباب داشتن رتبه ها یعنی شاید یکی یال یش ۳۰۰۰ منطقه شده اگه بدون حباب ...

درسته... سال ۴۰۱ که حباب هم نداشتیم و ظرفیت هم خیلی کمتر بود تا ۹۵۵۰ گرفته...آخه خیلیا میگن ۴۰۱ رو درنظر بگیرید

دیگه نمی‌دونم امسال سال عجیبی هست... به امید خدا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته... سال ۴۰۱ که حباب هم نداشتیم و ظرفیت هم خیلی کمتر بود تا ۹۵۵۰ گرفته...آخه خیلیا میگن ۴۰۱ رو د ...

امید ب خدا انشالله قبول میشی 

نهایی چیکار کردی ک خوب شد؟

راستی تراز نهایت چقد بود

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

اسی من خیلی کند هستم در حل سوالات اصلا عاد دارم با آرامش سوال حل کنم اصلا نمیتونم پشت سر هم سوال حل ...

آره اولش همه همینطور هستن

از همین الان تست زماندار بزن و مغزت رو مجبور کن تا سریعتر باشه... طبیعیه ولی مجبور کن خودت رو سریعتر باشی

امید ب خدا انشالله قبول میشی نهایی چیکار کردی ک خوب شد؟راستی تراز نهایت چقد بود

معدلم 19.11 بود و تراز 9300 داد بهم... من همه کلاسهای مدرسه رو میرفتم و در طول سال دریا رو خوندم یعنی شب امتحانی نبودم... نمونه سوال نهایی هم تو فرجه خیلی کار کردم

البته اسی دقت داشته باش پارسال حباب داشتن رتبه ها یعنی شاید یکی یال یش ۳۰۰۰ منطقه شده اگه بدون حباب ...

اینم در نظر داشته باشید سقف تراز کنکور امسال کاهش خیلی شدیدی داشته من با درصدای مشابه پارسال ۴۰۰ تا تراز کمتر گرفتم، تراز سوابقمم از چیزی که فکر میکردم خیلی کمتر شد البته شایدم بخاطر این بود که بعضی نمره هام برای پارسال بود ولی از هرکس پرسیدم نظرش این بود که تراز کمتر از حد توقعشو گرفته، با این کاهش سقف تراز باز اونجوری که تصور می‌شد رتبه خوبی نداد، احتمالا قبولیا مثل پارسال شه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

معدلم 19.11 بود و تراز 9300 داد بهم... من همه کلاسهای مدرسه رو میرفتم و در طول سال دریا رو خوندم یعن ...

افرین خیلی خوبه 

اگه قبول شدی ریپ بزن بگو بهم خوشحال میشم  

😁🥰

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

اینم در نظر داشته باشید سقف تراز کنکور امسال کاهش خیلی شدیدی داشته من با درصدای مشابه پارسال ۴۰۰ تا ...

اخه ربطی نداره تراز پایین داده باشه برا همه س دیگه 

در رتبه ک تاثیر ندازه 

ولی پارسال .....

ریاضی رو کلا حذف کردمشیمی مسائل رو حذف کردم فیزیک ترکیب مقاومت ها رو حذف کردم زیست حذفیات نداشتممن م ...

ریاضی حذف کردی پس چند زدی تو کنکور؟

بعضی زخم ها خوب نمیشن فقط با گذر زمان بهشون عادت میکنی🙂

اینم در نظر داشته باشید سقف تراز کنکور امسال کاهش خیلی شدیدی داشته من با درصدای مشابه پارسال ۴۰۰ تا ...

خیلی ها میگن 401 رو درنظر بگیرید... چون 402 رتبه دهی عالی بود و 403 قبولی عالی بود 

برا همین میگن امسال شبیه 401 هست صد البته که ظرفیت ها حدودا بیشتر از 401 هست

اردیبهشت 4 تیر 7😂😂😂

از ریاضی خوشت نمی اومد عین من ؟ 

کاش حدقل آسون هاشو میخوندی 

روزانه چند ساعت میخوندی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز