2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی دکتر گفتی بارداری؟! شل کنننده عضلات هست و برای درد میدن... من باردار بودم رفتم داروخانه برای مامانم بگیرم، دکترش نمیداد فکر کرد خودم میخام بخورم... گفتم برای مادرم میخام که سابقه کولیت داره و دل درد شده... بعدش داد و گفت تصور کردم خودتون میخاین مصرف کنید

رفتی دکتر گفتی بارداری؟! شل کنننده عضلات هست و برای درد میدن... من باردار بودم رفتم داروخانه برای ما ...

آره عزیزم دکترخودم بهم داده متخصص زنان وزایمان.ولی نمیحودم میترسم سعی میکنم خونگی درمان کنم

هیوسین واسه دلدرده ولی دکترای زنان واسه انقباضات رحم میدن  باعث شل شدن اعضای شکم میشه  ا ...

ملی جون سلام توروخدا راهنمایی م کن من ای وی اف کردم دل درد دارم دکترم هیوسین نمیده ولی دوستام دارن . منم بگیرم بخورم از ی دکتر دیکه مشورت کردم گفت بخور

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ملی جون سلام توروخدا راهنمایی م کن من ای وی اف کردم دل درد دارم دکترم هیوسین نمیده ولی دوستام دارن . ...

سلام عزیزم بخور ولی حتما مراجعه کن به دکتر واسه دلدردت چرا دلدرد داری حتما دارو مصرف کن 

چند هفته ای؟؟؟

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
سلام عزیزم بخور ولی حتما مراجعه کن به دکتر واسه دلدردت چرا دلدرد داری حتما دارو مصرف کن  چند ه ...

از روز ۹ انتقال جنین دل درد داشتم .امپول پرولوتن داد و شیاف شبی .بخدا دکترمم میگه طبیعیه .

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام عزیزم بخور ولی حتما مراجعه کن به دکتر واسه دلدردت چرا دلدرد داری حتما دارو مصرف کن  چند ه ...

هفته ۲۵ هستم

خوب اگه از اول داشتی همین که طول سرویکست کم نشه طبیعیه اشکال نداره  ان شا الله به سلامت زایمان ...

خداروشکر سرویکسم ۳۹ بود دکترم بخاطر اینکه محکم کاری کنه سرکلاژم کرد الان هیوسین خریدم نمیدونم بخورم یا نه