2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظاهری سینداکتلی نوع بدش

اوه

به هم چسبیدگی انگشتان منظورته

میتونی با پزشک ژنتیک درمیون بزاری

دقت کن،پزشک ژنتیک؛منظورم مشاور ژنتیک نیس

دانشجوی دندانپزشکی/بدون سهمیه/کنکوریا سوالی داشتین در تاپیک های خودم بپرسین جواب م

اوهبه هم چسبیدگی انگشتان منظورتهمیتونی با پزشک ژنتیک درمیون بزاریدقت کن،پزشک ژنتیک؛منظورم مشاور ژنتی ...

البته مجردم تحقیق کردم خیلی میگن قابل تشخیص نیست اصلا 

🥰🥰

سینداکتلی نوع بدش دلم نمیخوام بچم مثل خودم بچه اصلااااااااا وحشت دارم یکی مثل خودم بیارم

قبل بارداری برو دکتر زیر نظر پزشک باشی بعد هم اگه خدایی نکرده این ژن انتقال داده شد با عمل درست میشه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
قبل بارداری برو دکتر زیر نظر پزشک باشی بعد هم اگه خدایی نکرده این ژن انتقال داده شد با عمل درست میشه

نه برای من با عمل درست نشد البته من و پدر مادرم نبردن دکتر خودم رفتم که دیر شده بود

🥰🥰

البته مجردم تحقیق کردم خیلی میگن قابل تشخیص نیست اصلا

حالا چسبید هم با جراحی جدا میشه. دیگه انگشت هم نداشته باشی علم امروزه برات می‌ذاره دیگه جدا کردنش که کار نداره 

نه برای من با عمل درست نشد البته من و پدر مادرم نبردن دکتر خودم رفتم که دیر شده بود

خب تو زود بچه تو ببر دکتر

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792