سلااااممم بر همگی دوستان یکم طولانیه اما بخونید .دوستان من یه پارتنر دارم ینی خیلی عاشق همدیگه ایم تا الان چند بار جلو اومده ولی پدر مادرم مخالفن و هیچ جوره راضی نیستن بخاطر شرایط مالی و خانوادگیش چون هیچ پشتیبانی نداره خودش تنهای تنهاست داره واسه ایندمون تلاش میکنه.و خب خیلی سخته که خودش تنها بخاد جمع کنه واسه یه زندگی مشترک تو این دوره اما بی نهایت پسر پرتلاش و با عرضه ایه خیلی خیلی پسر خوب و مهربونیه واقعا عاشقمه به هر دری داره میزنه که مامانم اینارو راضی کنه. از طرفی هم الان یه خاستگار برام اومده اونم منو دیده و خیلی خوشش اومده و اینم بگم بشدتتت پولداره و از من خیلی خوشش اومده و خیلی پیگیره.بچه ها چکار کنم بنظرتون؟ از یطرف پارتنرمو دوسش دارم خیلی پسر خوبیه از یطرف فکر ایندمم که اگه با پارتنرم ازدواج کنم تا چند سال قراره سختی بکشم از لحاظ مالی و حتی خونه هم از خودمون نداریم تا چند سال.حتی ماشینم نداریم.خیلیم گناه داره خیلی بهم وابستس چن بار بخاطرم تا پای مرگ رفته بخدا نمیدونم چکار کنم چجوری پا رو دلم بزارم چجوری پارتنرمو ول کنم .برم دنبال عقلم یا دلم نمیدونم.شما بودید چکار میکردید توروخدا راهنماییم کنید😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاش وقتی اینقدر بلاتکلیفی پسر بیچاره رو به خودت وابسته نمیکردی ، اون بی دلیل به تو وابسته نشده، مقصر تو بودی و در برابر این رابطه مسئولی، شما شرایط ایشونو از اول دیده بودی نباید قبولش میکردی تا میرفت دنبال سرنوشت خودش، بخدا آدما اسباب بازی نیستن یکی بهتر اومد بندازیمشون دور
فدات شما چرا اینکار رو میکنید چرا وقتی هنوز خانواده ها بهتون اوکی ندادن با دل مردم بازی میکنید .......اگر بحث شکستن دل برامون مهم نباشه قطعا خواستگار دوم گزینه بهتری هست هرچند بهت بگم پول خوش بختی نمیاره فقط باعث میشه تو رفاه باشید غیر از پول باید به سایر موارد دیگه هم توجه کنید اخلاق تربیت خانوادگی خودکفا بودن مسؤلیت پذیری دم دمی نبودن پاک بودن و........
اگه عشقتو انتخاب کنی بعدا شاید نتونی با شرایط کنار بیای اونم شاید اون موقع اصلا قدر ندونه بگه خوب نمیخواستی زنم نمیشدی خانواده ات هم بگن ما که گفتیم نه خودکرده را تدبیر نیس حالا اگه به خواستگارت جواب مثبت بدی فردا هر مشکلی پیش بیاد فک میکنی آه عشقت تورو گرفته😐واقعا خیلی شرایط سختیه ولی یه چیزی هم درنظر بگیر با اخلاق پارتنرت آشنایی ولی اخلاق خواستگارتو نمیدونی چه جوریه که