2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست
بستگی به محتوا داره چشم تو هم چشمی زیاده ، ذات اینستا جوریه که توقعات رو بالا میبره

چی بگم والا

من خودم هیچ وقت دنیای مجازی مخصوصا اینستا گرام ک مال دشمنه و  درصد بیشتر جنگ نرم در فضای مجازی مخصوصا اینستا هست

شما بیا یه استوری به نفع مردم ایران بزار استوریت به صورت خودکار پاک میشه😑

بله شما برو تحقیق کن فقر یکی از دلایل اصلی از بین رفتن هویت و فرهنگه و باعث ضد اخلاق هایی مثل اعتیاد ...

مادران و پدران ما هم اولش تو فقر بودن ولی نمی دونم چرا الان اینجوری شده 

متاسفانه تر و خشک با هم میسوزن ای کاش حداقل یه رسالتی داشتیم می‌گفتیم که آخر و عاقبت این راه چیه آینده ای پر از پیر های پر توقع تنها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی کم میام اینجا ، نگاه کنی تاریخ آخرین تاپیک من مال سال گذشته اس ، منم متاسفانه چون میخوام فضا ...

که اینطور 

بیخیالش

موفق باشید

اینم بگم همونقدر که آدم سمی و مزخرف وجود داره آدمیم وجود داره که به پارچه گل باشه سعی کن آدم درستتو انتخاب کنی و از فضای مجازی دور باش همین

شب خوش

چی بگم والامن خودم هیچ وقت دنیای مجازی مخصوصا اینستا گرام ک مال دشمنه و درصد بیشتر جنگ نرم در فضای ...

من دیگه نمی دونم چی درسته چی غلط گیج گیج موندم 

نخ تنهایی برام قابل هضم نه ازدواج 

خیلی وضعیت سختیه 

مادران و پدران ما هم اولش تو فقر بودن ولی نمی دونم چرا الان اینجوری شده متاسفانه تر و خشک با هم میسو ...

اخر و عاقبت مون ظهور امام زمانه

هیچوقت نباید نا امید شد 

باید نقاط قوت رو هم دید

نمیدونم اعتقاد دارین شما یا نه ولی اعتقاد خودم اینه ک این ظلم ها و بی‌فرهنگی که در سراسر جهان حاکمه انشاءالله نابود میشن و امام زمان ظهور میکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج