2777
2789

نمیدونم چرا آدما با من اینجوری ان!!

شاید بگید حتما رفتارم بده انرژی منفی دارم یا حرف زدن بلد نیستم یا....

تا جاییکه یادمه ادب برام از همه چی مهم تر بوده همیشه خودم ادم احساسی و حساسی بودم و تو رفتار و حرف زدنم به شدت دقت میکنم همهیشه لبخند دارم و خدا شاهده انسانیت اولویت اولمه بارها شده یکی دروغش برام رو شده و من بخاطر اینکه خجالت نکشه بهش نگاه نکردم اینارو گفتم بدونین چقد بی حاشیه ام

حالا اینجوریه که هر جا میرم انگار که زیر ذربینم ینی هیییچی پیدا نکنن از راه رفتنم ایراد میگیرن که چرا فلانی اینجوری کرد 

برا ختم پدر بزرگم رفتم هم گریه کردم به اندازه هم کار کردم هم قرآن خوندم هم مودب جواب همه دادم اخرش یه عده گفتن چرا فلانی موقع اومدنی رفته تو آشپزخونه در حالیکه من قبل اون کلی گریه کردم تسلیت گفتم بعد رفتم اب بخورم مثلا گفتن چرا فلانی گریه نکرده زیاد انگار ناراحت نبوده بخاطر همین مامانم با اونا دعواش شده خیلی بد شده اونم بخاطر من که هیچ گناهی نداشتم 😭😭😭

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش رفتم چهلم از لحظه ورود حس کردم دو تا خواهر با نفرت نگام میکنن در حالی که من سال تا ماه اونارو نمیبینم از اول تا اخر با اخم و پچ پچ به من خیره بودن من اما هیچ واکنشی نشون ندادم و نگاهشونم نمیکردم اصلا تا اخر که رفتیم سرخاک دیگه مستقیم روبه روم وایسادن با اخم و نفرت سر تا پامو برنداز میکردن اونم بی هیچ دلیلی منم اعصابم خورد شد ناخودآگاه نگاه کردم با اخم بهشون سریع رفتن بابامو پیدا کردن گفتن دخترت به ما اخم کرده ابروم رفت همه فکر کردن من چکار کردم اونجام قربانی،شدم چقد من بدبختم  دارم سکته میکنم یه لحظه از فکرم درنمیاد

اصلا چرا به حرف اینا توجه میکنید که بخواهید باهاشون دعوا هم کنید؟!دیدن نقطه ضعفتون چیه هی بهتون گیر ...

آزارم میده این حرفا وقتی کاری به کسی ندارم 

منم زیاد اذیت میکردن اوایل خیلی حرص میخوردم ولی بعدش دیگ عین خیالم نبود اونا هم عوضی بازی هاشونو کم ...

ولی من خیلی دلم شکسته از خدا میخوام کارما پس بدن همه وجودم پر درده از دست ادما