2821
2789
عنوان

کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله

بنظرم یه اصلاح مزاج برو 

واااااقعا مؤثره 

هم خانوادت هم خودت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

صبر داشته باش روزهایی خوبی در راهته ما هم همه این دوران رو گذروندیم و هزار تا مشکل داشتیم 

رهبر شهید و عزیزو پدر مهربان راهت ادامه دارد 💔💔💔💔 جبران نمیشوی حتی به گریه های عمیق 🖤

نه اینکارو نکن

درس بخون مستقل بشیو ب هیچ‌کسینیاز نداشته باشی

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

نمیدونم چی بگم الان شرایط براتون چطور شده؟

وای‌‌..

ببین من عاشق شدم و خب چون......

نمیدونم درک میکنی یا نه!

مامانم زنگ زد بهش گفت دیگه با دختر من نباش و اینا

شیش ساله منتظرشم💔🥲بازم با هم حرف میزنیم همکلاسیم بود الان فهمیدم ک آدم مناسبی نیست ک من بخاطرش انقد حالم بده 

درحال حاضر تنها مشکلی ک اذیتم میکنه اینه..دلم براش تنگ میشه💔

ولیی هرچی بیشتر گذشت رابطم با خانوادم یکم بهتر از اون موقع شد و بیخیال شدن

یعنی هرچی بگذره این آرامشه بیشتر میشه

love is love🫶🏻

وای‌‌..ببین من عاشق شدم و خب چون......نمیدونم درک میکنی یا نه!مامانم زنگ زد بهش گفت دیگه با دختر من ...

نمیدونم چی بگم 

امیدوارم شرایط براتون روز به روز بهتر بشه 

من نمیدونم چیکار باید بکنم

نمیدونم چی بگم امیدوارم شرایط براتون روز به روز بهتر بشه من نمیدونم چیکار باید بکنم

هیچی

فقط باید صبر کنی 

هرچی زمان بگذره وضع بهتر میشه زمان درستش میکنه

ولی اصلاح مزاجم ک اون کاربر گفت من خییییلییی تعریفشو شنیدم

خودم اگ یه مشکلی جلو راهم نبود میرفتم🥲

love is love🫶🏻

عزیزم، نیازی نیست برای دستیابی به مرگ، زحمت بکشی .مرگ‌پایان همه است. باید هممه راه حلها را امتحان کن ...

من ترنسم

دیگه واقعا هیچ راهی جلوی پام نمیبینم 

درگیری با خانواده و هزار تا مشکل دیگه  

نمیدونم چیکار کنم

من ترنسمدیگه واقعا هیچ راهی جلوی پام نمیبینم درگیری با خانواده و هزار تا مشکل دیگه نمیدونم چیکار کن ...

توو‌دوره نوجوانی بعضی ها دچار این مشکل میشن . بهش میگن اختلال هویت جنسی. ممکنه موقت باشه . و بعد حست عوض شه.

از کودکی این حس را داشتی یا الان‌که نوجوان شدی؟