2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 21 پست
عزیزم اگه فک میکنی فرصت بیشتری برای شناخت لازم داری اشکالی نداره بگو به مادرت تعداد جلسات بیشتر بشه ...

چطور سخت نمیره بحث سر یه عمر زندگیه 

اتفاقا توی ازدواج باید سخت گرفت

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه سنتی این شکلییه

البته بعضی ها ی شش ماهی صبر میکنن باهم معاشرت میکنن بببن بهم میخورن یانه بعد عقد میکنن

ولی منم ازدواجم سنتی بود

یسال عقد بودیم

ولی  تو همون نامزدی خیلی از اخلاقهاشم تو عقد نشون نداد.سعی میکرد صدشو برام بزاره...بهترین باشه

.بعد ازدواج متوجه یسری اخلاقهاش شدم...

خیلی خورد تو ذوقم😕

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

جدیدا دیگ مثل قبل نیست ک بعد دو هفته عقد کنن

مورد هست ک 6 ماه رفت و آمد کردن 

مشاوره رفتن

رستوران،کافه،سینما،کوه و...

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من همسرم برادرشوهر دختر عموم بود و سالها همو میشناختیم یکسال بعد از طلاقم اومد خواستگاریم شیش ماه صیغه بودیم بعد عقد کردیم با اینکه هموسالها بود میشناختیم و رفت و امد خانوادگی داشتیم البته من تو نامزدی جدا شده بودم و حتی اسم نامزدمم پاک کرده بودم

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.

کی گفته یکی دوهفته 

به عنوان کسی که بشدت خاستگاری سنتی رو قبول داره و کل خانواده و فامیلامون همه ازدواجاشون سنتی بوده ، میگم که اگه خیلی زود نتیجه گیری بشه ۲ ماهه هست 

ولی درستش اینه که ۳ ماه با تعداد بالای جلسات مشاوره و صحبت سپری بشه ، و اگه نتیجه مثبت بود بهتره یکی دوماه نامزد باشن و بعدش عقد 

حالا چرا سنتی ؟ چون عشق و علاقه قبل از ازدواج اکثرش هیجانی هست ، نمیگم همش ولی بیشترش همینه ، و عشق قبل از ازدواج باعث میشه عیب های طرف پوشیده بشه از چشممون و زمانی که کار از کار گذشت و مدتی بعد از ازدواج هردوطرف خود واقعی‌شونو نشون دادن تازه مشکلات و اون سرد شدنه نمایان میشه ( چون تا قبلش وقتی اون شور و هیجان عاشقی که اکثرا کاذبه بینشون هست ، باعث میشه هردوطرف خودشون رو بهترین نشون بدن تا بهم برسن...)

اما خاستگاری و ازدواج سنتی ، اول با دید منطقی جلو میرن و اگه اصول رو رعایت کنن و با آگاهی و آموزش و چشم باز جلساتو جلو ببرن ، شبیه ترین فرد به خودش و سازگار با معیار هاش رو انتخاب میکنه ، و ظاهرش هم اگه  قابل قبول باشه و درحدی باشه که به دل بشینه و دختر به عنوان همسر بتونه اونو کنار خودش ببینه کافیه.... و به اینصورت یه ازدواج سالم و درست با آدم درست شکل میگیره که اون عشق و علاقه هم بوجود میاد بینشون....

بنظر من عشق واقعی کم کم و به مرور شکل میگیره و قبلش منطق هست....

عاشق خوابم 🦥💜