2777
2789
عزیزم امروز حکم طلاقمو قاضی بهم داد منم مشکل داشتم که جدا شدم وگرنه دیوونه نیستم

گلم من نگفتم شما مشکل داشتی!!!

گفتم اگر تازه اقدام کردی روالش اصولا اینطوریه

اگر قاضی داده و کلا براش دادگاهی تشکیل شده

خب دیگ مشخصه

من مشکل زیاد داشتم ی بار تا مرز طلاق رفتم برگشتم ولی بی فایده بود اشتباهم این بود بچه دار شدم😢

اخییییی عزیزم الهی ک هرچی صلاحته بشه خیلیییی ناراحت شدم😥😢

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . خوشم میاد کسی ازم خوشش نیاد..از وقتی فهمیدیم دستمون نمک نداره تصمیم گرفتیم بهش فلفل بزنیم!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گلم من نگفتم شما مشکل داشتی!!!گفتم اگر تازه اقدام کردی روالش اصولا اینطوریهاگر قاضی داده و کلا براش ...

۵ جلسه مشاوره رفتم با برگه مشاوره رفتم پیش قاضی عدم سازش و طلاق:)

واسه حال روحیم دعا کنین⁦♥️⁩

میتونم بپرسم چیه

خیانت کرد بهم تو خونم با زن گرفتمش 

هرروز دعوا کتک من با اینا کنار اومده بودم ولی با خیانتش چیکار میکردم تو چهار دیواریم هر گوهی میخورد با ی زن خونه ای که بچم داشت اونجا زندگی میکرد هزار تا کثافت کاری میکرد

واسه حال روحیم دعا کنین⁦♥️⁩

اینکه حق طلاق رو طرف داشته باشهدلیل نمیشه الکی بره طلاق بگیرهباید توافقی باشههمسرت رضایت بدهراضی نبا ...

مرد میتونه بدون دلیل زنشو طلاق بده هر زمان بخواد و اراده کنه فقط ترس دادن مهریه رو دارن مردا همین حالا زمزمه مهریه عندالاستطاعه هم شنیده میشه میخوان قانون عندالمطالبه رو بردارن.

طلاق دادن زن بدون دلیل
نهادحقوقی طلاق ازطرف مرد در ایران به عنوان یک حق قانونی برای مردان شناخته شده  و برای این موضوع درقانون مدنی ماده قانونی خاص هم آورده شده که مرد میتواند زن خود را بدون اینکه نیازی به اثبات دلایل خاص برای جدایی و طلاق نزد قاضی دادگاه داشته باشد طلاق دهد.
طبق قانون مدنی کشور ایران و مطابق با ماده ۱۱۳۳ مرد میتواند بامراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را کند؛ در این ماده سخنی از ارائه دلیل از جانب مرد به دادگاه برای طلاق دادن همسرش نیست.

پس درخصوص طلاق بدون دلیل زن از سوی مرد باید گفت مرد میتواند زن خود را بدون اینکه نیازی به اثبات دلایل خاص برای جدایی و طلاق نزد قاضی دادگاه داشته باشد طلاق دهد.
پس مردان در کشور ما این اجازه را دارند که هر موقع بخواهند با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست طلاق برای جدایی از زن خود را بدهند، حتی برای این کار نیازی ندارند تا دنبال دلیل و مدرکی باشند تا ضمیمه دادخواست طلاق کنند و آن‌ها را در دادگاه نزد قاضی دادگاه ثابت کنند تا بتوانند از این حقشان استفاده کنند که طلاق دادن زن است استفاده کنند.

اما چنین حقی درقانون ایران برای زنان در نظر گرفته نشده
((چون زنان حتما بایستی دلایلی برای درخواست جدایی از شوهرشان داشته باشند و آن دلایل را هم در دادگاه نزد قاضی به اثبات برسانند تا بتوانند از شوهرشان جدا شوند)).

درخصوص درخواست طلاق از جانب مرد محدودیت وجود ندارد مرد میتواند در هر زمانی از دادگاه تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش جهت طلاق را بنماید

آره عزیزم

منم همسرم وکالت طلاق داده ، چند ماه پیش درخواست طلاق داد و پرونده رو فرستادن حل اختلاف و ما نرفتیم ، الان نمیدونم باید از کجا شروع کنم شما میدونید ؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز