2777
2789
عنوان

بیماری بچم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 45 پست
چندتا پسته الان میفرستم این راه هم بنظرم امتحان کنید 🔶 درمان بیماری دیستونی و بیماری دیتسروفی عضلان ...

☢️ بیماری دیستونی مثل بیماری دیتسروفی عضلانی دوشن به خاطر عدم خونرسانی کافی قبل به تمام بدن به وجود میاد.

🔺 همچنین به خاطر عدم تخلیه مواد فاسد هست که در عضلات بدن قرار میگیره.

✅ برای همین جهت درمان بیماری دیستونی اولا باید تخلیه ها به خوبی صورت بگیره که شامل نوره مالی ماهانه، حنای کف پا هفتگی، انفیه هفتگی، اسهال، قی عمدی و ناخن گرفتن مرتب هفتگی و...

✅ دوم اینکه حتما لازمه که بدن گرم بشه. هر نوع گرفتگی عضلات بدن در اثر سردی هست و شما باید اون عضوی که عضلاتش گرفته شده رو گرم کنید.

مثلا درمان بیماری دیستروفی عضلانی دوشن هم دقیقا همینه.

🌷 برای گرم کردن عضلات بدن در درجه اول باید موارد تقویت قلب اجرا بشه. قلب که تقویت شد خونرسانی به تمام بدن افزایش پیدا میکنه.

👈🏼💥 این رو برای همیشه یادتون باشه که اگه به هر قسمتی از بدن خون به اندازه کافی نرسه اون عضو سرد میشه و در نتیجه کوچک خواهد شد.

شما باید چیکار کنید؟ 

باید اول از همه جریان خون رسانی به بدن رو حسابی تقویت کنید. پس باید روی قلب کار کرد

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

☢️ بیماری دیستونی مثل بیماری دیتسروفی عضلانی دوشن به خاطر عدم خونرسانی کافی قبل به تمام بدن به وجود ...

✅ حتما هفته ای یک بار تمام بدن و خصوصا عضلاتی که سفت و ضعیف شده رو باید با روغن های گرم مثل روغن زیتون، روغن زرد گاوی، روغن بنفشه یا بادام شیرین چرب کنید و حسابی ماساژ بدید.

🔹 وقتی گرما از درون بدن تامین نمیشه باید از طریق ماساژ از بیرون وارد بدن بشه تا عضلات فعال بشن.

✅ در کنارش حتما هفته ای سه تا چهار بار کباب بره بخورید.

🔹 حتما هر روز ظهر 7 عدد خرما و هر شب دو قاشق عسل طبیعی بخورید.

🔸 هر شب یک لیوان آب سیب عسل بخورید.

🍎🍇 خوردن سیب، به، سنجد، زیتون، روغن زرد حیوانی و انواع خورشت های گرم ایرانی توصیه میشه.

🍜🍝🍲 غذاهای آبکی و آشی باید بیشتر خورده بشه.

ان شالله طی 3 ماه این بیماری به اذن خداوند بلند مرتبه درمان خواهد شد...

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

✅ حتما هفته ای یک بار تمام بدن و خصوصا عضلاتی که سفت و ضعیف شده رو باید با روغن های گرم مثل روغن زیت ...

درمان تمام بیماری های مربوط به عضلات بدن دقیقا یکی هست

کافیه که خونرسانی به بدن رو افزایش بدید

✅ و از طرفی عضلات رو با روغن های گرم، چرب کنید و ماساژ بدید، همه بیماری های مربوط به عضلات مثل سندروم گیلن باره و دیستروفی عضلانی دوشن و دیستونی و.... درمان میشن.

☢️ بیماری دیستونی مثل بیماری دیتسروفی عضلانی دوشن به خاطر عدم خونرسانی کافی قبل به تمام بدن به وجود ...

موارد تقویت قلب که نوشتن باید انجام بشه رو نفرستادم هنوز 

بفرست عزیزم

اسی پسرمنم خیلی اوضاعش داغون بود طب سنتی درمانش کرد و خیلی مشکلات دیگه ی خودمونو درمان کردن

حتما ابن چیزایی که دوستمون گفت رو انجام بده و یه دکتر طب سنتی درستو درمون ببرش

کدوم شهری؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

اسی پسرمنم خیلی اوضاعش داغون بود طب سنتی درمانش کرد و خیلی مشکلات دیگه ی خودمونو درمان کردنحتما ابن ...

همه رو انجام میدم ولی این بیماری درمانی نداره فقط باید خدا معجزه کنه

تو انجام بده ناامید نباش انشاالله خداهم معجزه میکنه

من تو سایت یکیو دیدم قسم میخورد مریض سرطانیشون خوب شده می‌گفت دوماه روغن اصل سیاهدونه ماساژ میداد کف پاش

یکی دیگه می‌گفت با همین روش بچه دوسالشون از پیوند مغز استخوان نجات پیداکرده می‌گفت سردی زده بوده به مغز استخوانش

توهم امتحان کن 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

آزمایش ژنتیک دادی؟؟