2777
2789
عنوان

کیف در مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 25 پست

۴۰ شهریه ثابت 

۲۰ اضافه بابت کیف در مدرسه 

حدود ۲۰ سرویس 

همه چی هم با خودمون که فک کنم حدود ۱۵ تومنی هم چیزای دیگشون هست 

به جز ۵تا کتاب درسی کلی کتاب دیگم دارن 

بستگی به مدرسه داره ، برادر زاده های من از اول ابتدایی همینجوری بودن و ظاهرا هم راضین و مشکلی نبوده . مخصوصا پدر و مادرشون که فقط آخر هفته ها یه صفحه مشق داره بچه ، دیگه اینا اصلا درگیر درس و مشق و سر و کله زدن با بچه نمیشن . بچه هم از معلم بیشتر حرف شنوی داره تا پدر و مادر و برای اونا کمتر ناز میکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا خودم و همسرم نظر شما دو داریم که تایم زیاده ولی جالبه امروز جلسه بودیم بیش از نیمی از والدین د ...

والدین معمولا می‌گن که بیشتر بچه پیش خودشون نباشه یا فکر می‌کنن اینطوری به نفع بچه‌ست. درصورتی که واقعا

مشق نوشتن و غذا خوردن تو مدرسه هم خسته کننده‌ست واسه بچه هم اثرات بدی داره.

چون بچه ۷ ساله عادت می‌کنه اگه خونه بود مشق ننویسه. یا خونه بود غذا نخوره و کلا این حجم از دور از خونه بودن و دور از خونه انجام دادن کارهایی که معمولا مال خونن واسه بچه خیلی زیاده خصوصا اگه تجربه‌ش رو نداره

.She's somebody , not some body.  

۴۰ شهریه ثابت ۲۰ اضافه بابت کیف در مدرسه حدود ۲۰ سرویس همه چی هم با خودمون که فک کنم حدود ۱۵ تومنی ه ...

واقعا ضرورتی داره؟

آره خوبه بچه مستقل باشه ولی از هفت‌سالگی؟

تمرکزی که نداره اون چنان موقع مشق نوشتن

چون مدرسه جای رسمیه 

هرچقدرم بازی یا ناهار یا استراحت باشه تهش استراحتی که تو خونه می‌تونه داشته باشه رو نداره و همین باعث خستگی می‌شه

.She's somebody , not some body.  

تو دوران ابتدایی یادم میاد داشتیم یکی دوبار،با اینکه خسته شدیم خیلی خوش گذشت جاش،اینکه همه با هم تکالیفشون رو پیش هم بنویسن به نظرم جالبه براشون

البته به روحیه بچه هم ربط داره اگه خیلی بدخلقی میکنه نفرستاد کلافه میشه

من خودم شاغل هستم نمیدونم کار درستی هست یا نه بچم تو تکالیف فک کنم بدقلق باشه و اینکه کلا از این گری ...

سلام عزیزم خوبی  میگم هر روز میگیم ولش کن مهم نیست  این بدتر میره باا  حالا من ناراحت سکه ها نیستم اون گوشه بانک بودن  کلی ظروف نقره فروختم حالا همش به درک  دلم دو سه تاشو میخواد  خونمو بازسازی کردم قشنگ شده جاشون خالیه  ریختم بهم  دیگه هم نمیشه جاشو خرید   ساخته شده هر چی حالا طلا نقره یا هر چی آدم بفروشه عصبی میشه