2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
صبر کن ببینم کدوم سوال و میگی عزیز

همون گل سرشور رو من دیدم 😑

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

دوستایی که حلقه ژله ای میزنیین واقعا رو شکم و پهلو تاثیر داشته براتون.کمردرد نگرفتین؟

لیانا جون تو روز فقط دو تا یه ربع بزنم مطمعن باشم عوارضی برام نداره؟چکارکنم موقع کاهش وزن صورتم لاغر نشه؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی گلم می خواستم بدونم در مدت زمانی که از محلول جادویی استفاده می کنم می تونم تو حموم به موهام گل ...

سوالت درمورد گل سرشور بود عزیزم؟

اورانوس جون بهت گفتش بعدش که میتونی بزنی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همون گل سرشور رو من دیدم 😑

حتما ندیدش 😶

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی تی دیگه عکستو نذاشته بودی؟

نه عزیزم هم موقعیتش پیش نیومد

هم ترسیدم راستش 😑

نه عزیزم هم موقعیتش پیش نیومد هم ترسیدم راستش 😑

خواستم ببینم یه وقت سرم کلاه نرفته باشه.😉

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
وای اووووووورییییی من خیلی وقته دنبال اینام😍😍😍😍😍😍 از کجا خریدی؟؟؟؟؟

لیانا جون چند تا پست بالاتر سوالای منم جواب میدی؟

عزیزم حتما قبلش اعلام میکنم 😍😍😘😘😘

ولی باور کنین همچین چیز خاصیم نیستم.😊🙈

آها.....خدا نگهش داره.اوکی مال سایتو میگی

نه عزیزم 

تو دنیای واقعی یدونه پسر چهار ساله دارم همون همون 4  5 سال پیش با یه سری از بچه های نی نی سایت اقدام کردیم و تا دو سالگی بچه هامون با هم بودیم و تجربیات هم استفاده میکردیم 

یا علی 
وای اووووووورییییی من خیلی وقته دنبال اینام😍😍😍😍😍😍 از کجا خریدی؟؟؟؟؟

لیانا داداشم خیییلی سال پیش خریده بود . رفتم خونه پیداش میکنم عکسشو میذارم ببین همونه که میخوای 😊

ولی تو لوازم ورزشی نزدیک خونمون داره 🤔

بچه ها هستین من یه عکس از پوستم بدم نظرتونو بگین؟لایکم کنیین.