2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
مرسی از راهنمایتت عزیزم. میتونی اسم خودمو صداکنی ژینوس هستم.اسم کاربریم سخته 😂😂😘😘

دستت درد نکنه خداییش اسم کاربریت سخته ژینوس جونم،معنیش چی میشه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
هیدرودرم.مخصوص پوست های چرب و جوش دار.اینو دکتر پوست برام نوشت. من پوستم خیییلی خشک بود بعد عمل بین ...

اها قبلا میزدم خوب بود فقط پوست من سریع به یه محصول عادت میکنه دیگ جواب نمیده روم

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها قبلا میزدم خوب بود فقط پوست من سریع به یه محصول عادت میکنه دیگ جواب نمیده روم

من که هنوز راضیم.خیلی خوبه.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

بچها تولدمه فردا دس دس 😍😍😍😂😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مباااارکه عزیزم.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

👯👯💃💃💃💃💃🎂🎂🎈🎈🎆🎆🎊🎉🎊🎉🎂🎈🎆🎁🎁🎁مباااارکه مبارررکه گیلی گیلی گیلی جییییییییییییغ جیغغغغغغغ

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

آرزو جان هستی عکس قبلی پوستمو بذارم بگی از اینم بدتر پوستت یا نه.؟یا این که خودت یه عکس بذاری ببینم چه جوریه؟

روغن نارگیل و همین طور زدم درست شد مرسی    

😘

روغن نارگیل و همین طور زدم درست شد مرسی    

به ساقه موهات زدی؟

موچکر از همگی 😍😍😍😍😘😘😘😘🍌

درخواست دوستیمو قبول کن عزیزم 

دوستی با شما باعث افتخاره

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
دوستی با شما باعث افتخاره

چاکریم 😍😘

دارم تصورت میکنم تو خونه چطوری راه میری با عصا 😅 ببخشید که خندم گرفت 😙 خدا جون خودت میدونی مسخره ...

عا قربونه توووووو مهربون بخند بروی دنیا دنیا بروت بخنده 

میفهممت 

ک و ن منو تصور کردی وقتی باعصا راه میرم چجوری قنبل فنگ میپره بالا پایین ؟ 😂

باع...
من برا کرج خواستم گف ۴۵تومن هزینه پست 😑 گفتم نه مرسی 😅 والا پول نداریم نون بخریم  اینهمه هزین ...

مطمینی به روغن امروز زنگ زدی ؟ 

به پاریسی لندنی جایی زنگ نزدی ؟ بابا من تا ارا ۲۵تومن دادم هزینه

باع...