2821
2789
با دست ماساژ میدادم البته تغذیه هم خیلی تاثیر داره و شامپویی که باعث ریزش نشه من شامپوم رو عوض کردم ...

عزیزم اسم شامپوتا میشه بگی و اینکه به روغن ماساژ میدادی کل کف سرتا یا فقط وسط سرتا؟ محلول و اینا هیچی استفاده نگردی؟

عزیزم اسم شامپوتا میشه بگی و اینکه به روغن ماساژ میدادی کل کف سرتا یا فقط وسط سرتا؟ محلول و اینا هیچ ...

شامپو برای هر کسی متفاوتی مثلا من شامپو اکتیو مخصوص مو های معمولی میزنم ریزش نمیاره شما ببین چه شامپویی به موهات میخوره ولی شامپو هایی که مو رو چرب میکنن نخر چون باعث ریزش مو میشه به نظرم شامپو مخصوص مو های معمولی و یا شامپو مخصوص مو های چرب بگیر چون چربی خودش باعث ریزش مو میشه من با دست ماساژ میدادم با روغن ماساژ نمی‌دادم البته شما اگه میخوای با روغن ماساژ بدی روغن کم بزن چون اگه زیاد بزنی بدتر باعث ریزش میشه به نظرم روغن بادام اصل خیلی خوب باشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شامپو برای هر کسی متفاوتی مثلا من شامپو اکتیو مخصوص مو های معمولی میزنم ریزش نمیاره شما ببین چه شامپ ...

آهان درسته آره واقعا جنس موها فرق میکنه حالا باز باید عوص کنم شامپوما این دکتره الکی فقط خرج گذاشت رو دستم 

آهان حالا روغن کم میزنم پس خیلی نه مرسی گلم که توضیح دادز انشالله موهات زودی بززگ شن و پرپشت 😘☘️🪻☘️🥰

2823
2791
2779
2792