2777
2789
عنوان

حج عمره با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 36 پست
من هشت ماه از حج اومدم نمی‌دونم چرا زندکیم انقد گره خورده بدترین روزا داریم سپری میکنیم‌

الهی عزیزم🥺

امیدوارم زندگیت درست بشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمره اصلا یه سفر تفریحی محسوب میشه کاری نداره عزیز.من از وقتی یه بچه داشتم و دوسالش بود بردمشون تا و ...

گلم چالشاتون با بچه دوساله چیا بود؟ چ چیزایی براش بردید؟ و این ک پسر من ۱۴ ماهشه

شیرخودمو میخوره

بنظرت خیلی سختم میشه بخام برم حج؟

گلم چالشاتون با بچه دوساله چیا بود؟ چ چیزایی براش بردید؟ و این ک پسر من ۱۴ ماهشهشیرخودمو میخورهبنظرت ...

چون همسرم خودش مدیر بود چالش خاصی نداشتم چون اون مکرر این سفر رو میرفت .بچه من دوسالش بود .فقط شاید موقع طواف اذیت شی که شلوغه وگرنه سعی صفا و مروه هم اذیتت نمیکنه.با اجازه مدیر از صبحانه هم براش بردار که اگه نتونستی چیزی بهش بدی گشنه نمونه من بیسکویت مادر هم بردم برا بچم.اگه دارو هم بخوای اونجا هست فقط خیلی گرونه بنابراین از مدیر کاروانتون بپرسی بهت میگه چی میتونی ببری..ولی عزیزم من خودم الان ده ساله دیگه نرفتم شاید خیلی چیزا تغییر کرده باشه

آهان بچه من موقع نماز جماعت هم اذیت میکرد همچین که اقامه میبستم راه می‌افتاد می‌رفت🤦یه بارم گمش کردم مردم وزنده شدم تا پیدا شد.

بله خداروشکر ۵ ام ابان برگشتیمولی متاسفانه تا الان خودم و همسرم و بچه سرماخوردیم و هنوز خوب نشدیم.وی ...

سلام خوبین زیازت قبول تجربه و نکاتت رو میگی منم ۵ هفته دیگه عازمم با بچه دوساله و نیمه ام و همسرم