2821
2789
عنوان

در مورد من و شما سالها پیش حرف ها زدن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 23083 بازدید | 999 پست

انتظار یعنی اینکه ببینی

در جایگاهی که هستی

با توانایی هایی که داری

چه کاری از دستت برمی آید

تا برای امام زمان(عجل الله فرجه) انجام بدهی؛

انتظار توقف نیست حرکتی رو به جلوست...

#امام_زمان

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اَللهمَّ کُن لولیَّک

الحُجةِ بنِ الحَسَنِ 

صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ

فی هذهِ السّاعةِ،

وَ فی کُلّ ساعَة

وَلیّا وَ حافظاً 

وقائِداً وَ ناصِراً 

وَ دَلیلاً وَ عَیناً 

حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً 

وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً

برحمتک یا ارحم الراحمین🌺

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

انتظار یعنی اینکه ببینی

در جایگاهی که هستی

با توانایی هایی که داری

چه کاری از دستت برمی آید

تا برای امام زمان(عجل الله فرجه) انجام بدهی؛

انتظار توقف نیست حرکتی رو به جلوست...

#امام_زمان

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام عزیزم خوش اومدی 🌺 از طرف شما توحید میخونم هدیه به صاحب الزمان 🌿

الهی خیر ببینی مهربونم منم براتون حمد خوندم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

🍁گرچه یک عمر من از دلبر خود بی‌خبرم

لحظه‌ای نیست که یادش برود از نظرم...

🍁نه که امروز بُوَد دیده من بر راهش

از همان روز ازل منتظر منتظرم...

#سلام‌آقای‌من‍ 

#امام_زمان‍ ♥

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

🔴 اعتراف آسمان به مشروعیت و حقانیت قیام امام زمان

صیحه آسمانی یا همان ندای آسمانی از بارزترین نشانه‌ها و واضح‌ترین علائم و قوی‌ترین برهان‌ها و دلائل بر ظهور امام مهدی علیه‌ السلام محسوب می‌شود. بنابراین هیچ مانعی ندارد که بگوییم صیحه آسمانی، به منزله اعتراف آسمان به مشروعیت قیام امام زمان و اثبات حقیقتی است که هم قرآن و هم معصومین علیهم السلام به وقوع آن خبر داده‌اند

🌕 امام صادق علیه السلام:

وَ لَا یَخرُجُ القَائِمُ حَتَّی یُنادَی بِاسمِهِ مِنْ جَوفِ السّمَاءِ

قائم خروج نمى‌كند تا این که نامش از دل آسمان ندا داده شود.

سوال شد به چه چيز خوانده مى‌شود(مضمون آن ندا چيست)؟ فرمود: به نام خودش و به نام پدرش ندا برآيد كه توجه كنيد همانا فلانى فرزند فلانى قائم آل محمد است به سخن او گوش فرا دهيد و از او فرمانبردارى كنيد.

📗غيبت نعمانی،ب۱۶،ص ۲۸۹

🌕 امام باقر علیه السلام:

يُنَادِي مُنادٍ مِنَ اَلسّمَاء بِاسْمِ اَلقائِمِ عَلَيهِ السّلاَمُ فَيَسمَعُ مَنْ بِالْمشرِقِ وَ مَنْ بِالْمَغرِبِ

منادى از آسمان به نام قائم علیه السلام ندا سر می‌دهد و از مشرق تا مغرب صدایش را می‌شنوند.

📗غيبت نعمانی،ب۱۶،ص۲۵۳

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ