2821
2789

﷽🌸

【درمورد من و شما سالها پیش پیامبر و امیرالمومنین مطالب بسیارفرمودند😊】

🌓ماهمان قومی هستیم که امام حسین(ع) به ما فرمود: کـــه شما خواهی آمد و بخاطر عقایدتان مسخره میکنند؛

پس #ثابت_قدم‍  بمانید

🌺عزیــــــــــزان متوجهید که ما در #آخرالزمان‍ هستیم

حسـاس تـریـن برهـه تـاریـخ زنـدگـی

زمان در انتهائی ترین مسیرطولانی خودش است❌

و هر لحظه  احتمال وقوع آن رویداد بزرگ است 💥

┄┄┅┅🍃 همان رخدادی که موسی بن عمران آرزوی انجامش را داشت و پیامبـــــــران خدا منتظر درک دورانش بودند

⬜️⬜️⬜️🟪 همان واقعه ای که در  زبور داود،در موردش خداوند مطلب ها فرموده است:

✨و در حقيقت در زبور پس از تورات نوشتيم 

كه زمين را بندگان شايسته ما به ارث خواهندبرد✨(الانبیاء) 

❌الان زمان  استراحت و سستی  نیست

الان زمان تلاش و فعالیت است 

این فرصت استثنائی و ازدست ندهید

هم توشه فراوان برداریم و هم فردای ظهور در محضـــــر قائم آل محمد سربلند باشیم✨

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

دوست خوبم ، تو هم میتونی از همین الان جزء یاوران حضرت مهدی (عج) باشی! 

🌹 کاش روز عاشورا بودیم… 

خیلی وقتها با خودمون می‌گیم کاش روز عاشورا بودیم و می‌تونستیم به امام حسین(ع) و خانواده‌ی مظلومش کمک کنیم.

اما الان هم فرصت هست؛ فرزند امام حسین(ع)، امام زمان(عج)، منتظره که ما به سپاهش بپیوندیم و در مسیر حق همراهش باشیم.

چطور میتونیم جزء یاران حصرت مهدی باشیم ؟‌

با کارهای ساده و روزمره، مثل:

📿 خوندن زیارت عاشورا و دعا برای فرج و سلامتی امام زمان(عج)

🤲 کمک به نیازمندان، اطعام فقرا و رسیدگی به همسایه‌ها

🕊️ رعایت حق الناس، صداقت و مهربانی در رفتار با دیگران

📚 یادگیری، نشر و ترویج معارف اهل بیت(ع) در خانواده و دوستان

🙏 نماز اول وقت حتی سرکار

🎁 هدیه کردن اعمال نیکمون به امام زمان(عج)

❌ ترک گناه و پایبندی به فرمان خدا

💖 یادمون باشه:

این کارها سهم ماست در یاری اهل بیت، هر روز و در هر جا، با ایمان و نیت پاک.

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

❤️❤️❤️اگر شیعیان آخر الزمان می‌دانستند 

چقدر دوستشان دارم از شوق می‌مردند...❤️❤️❤️

🍃 ابراهیم مهزیار جدّ علی بن مهزیار می گوید:

روز سوم ولادت امام مهدی عجّل‌الله‌فرجه، حضرت امام حسن عسكری علیه‌السلام می‌خواستند

برای پسرشان عقیقه كنند، 

برای این امر شیعیان گوسفندهای زیادی فرستادند.

🍃 به حضرت عرض كردم:

آقای من! عقیقه، یك گوسفند است چرا اجازه می‌دهید این همه گوسفند قربانی شود؟

فرمودند: پسر من عمری طولانی خواهد داشت. 

سپس از امام یك یادگاری طلب كردم و ایشان  انگشترشان را به من دادند، 

پس از آن هر وقت به آن انگشتر نگاه می‌كردم خوشی عجیبی به دلم می‌آمد.

🍃 بعد از بازگشتم به اهواز شنیدم امام حسن عسكری(ع) شهید شدند.

به سامرا برگشتم تا امام زمان عجّل‌الله‌فرجه را ببینم اما موفق نشدم.

ادامه دارد... 👇🏻🌸

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتم ... 

اگر در کربلا بودم 

تا پای جان برای حسین (ع) 

تلاش میکردم 

گفت ...

یک حسین (ع) زنده داریم 

نامش مهدی (عج) است 

تاحالا برایش چه کرده ای؟ 

سکوت کردم

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
❤️❤️❤️اگر شیعیان آخر الزمان می‌دانستند چقدر دوستشان دارم از شوق می‌مردند...❤️❤️❤️🍃 ابراهیم مهزیار ج ...

🍃 ایام حج به مكه رفتم تا حضرت را ببینم ولی ایشان را ندیدم. روزی در طواف با خود گفتم: 

بیچاره شیعیان آخر الزمان! ‌🥺💔

من امام هادی ع و امام حسن عسكری ع را دیدم

اما امام زمان عجّل‌الله‌فرجه را ندیدم

این قدر بی قرار هستم آنها كه هیچ امامی را ندیدند چقدر بی‌قرار خواهند بود!💘

🍃 پس از آن جوانی آمد از من پرسید انگشتر امام عسكری علیه‌السلام را به دست داری؟

گفتم : بله، بعد از آن او مرا با خود به خیمه امام زمان  برد. حضرت فرمودند:

«دیدی با ما چه كردند؟ 

مجبور شدیم غایب شویم. نگران شدم. 

گفتم: آقا می‌خواهید انگشتر پدرتان را از من بگیرید؟ فرمودند: 

«ما خاندانی هستیم كه به هر كس هر چه بدهیم پس نمی گیریم.پس انگشتر خودشان را هم به من دادند.

🍃 سپس فرمودند: در طواف برای شیعیان ما دعا كردی؟ گفتم: 

بله آقا ولی خیلی دلم برایشان می‌سوزد، آنها امام خود را نمی‌بینند.

🍃 حضرت فرمودند:

آنها خیلی نزد من عزیز هستند، شیعیان آخر الزمان ندیده به من عشق می‌ورزند.

اگر آنها بدانند چقدر دوستشان دارم 

از شوق  می‌میرند.

✅می دانیم که

امر ظهور ناگهانی واقع می شود،

در زمانی که کسی فکرش را نمی کنه،

شاید همین روزها...

واقعا چقدر برای ظهور حضرت آماده ایم و قابلیت یاری کردنشون را درخودمون پرورش دادیم؟؟🤔

منتظرظهور بودن به حرف نیست

و باکسب آمادگی خودمان و جامعه ی انتظار باید اثباتش کنیم.

⏰پس از همین لحظه نیت کنیم و برای ظهور آماده بشیم.

ما می توانیم به سهم خودمان در آماده کردن خود و جامعه ی انتظار سهیم بشیم.

📌یادمان باشد،

نسل ما نسل ظهور است اگر برخیزیم..

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

سخت است می دانی؛

اینکه نمی توانم پیدایت کنم.

شهر انقدر شلوغ است و گوش های من انقدر پُر، که صدایت را نمی شنوم ،

اما باز صدایت می کنم.

صدایم را می شنوی می دانم.

می دانی!

برای ما هم قشنگ است،

شاید بشود روزی پُزَش را داد!

روزی سَرِمان را بلند کنیم

و به همه ی جهان بگوییم ما اماممان را برگرداندیم...

آن ها بگویند:

آیا امامتان را دیده بودید؟

بگوییم نه!

بگویند صدای دعوتش را شنیده بودید؟

بگوییم نه!

بگویند ندیده عاشقَش بودید؟

بگوییم آری!

بگویند احسنت به شما دهه آخری ها!

بعد ما کِیف کنیم، به دورت بگردیم،

... بخندی و راضی شوی از ما...

سربازت شویم

و شروع کنیم تا تمام تاریخ را کنارت از نو بسازیم...

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

مهدیا تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

یابن طه،یابن یاسین،یابن نور

کی شود از کعبه بنمایی ظهور

دوستان عزیزم 5 گل صلوات 

به نیت تعجیل در فرج حضرت ولی عصر(عج) بفرستید

انشاءالله حاجت روا باشید🌹🌹🌹

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

[ عَزِیزٌ عَلَی أَنْ أَرَی الْخَلْقَ وَ لاتُرَی

وَ لاأَسْمَعُ لَک حَسِیسا وَ لانَجْوَی!]

💌سنگین‌ترین درد روی شانه‌های من است؛

چشمانم همه را می‌بیند

و تو را نه ...

همه چیز را می‌شنود،

صدا یا نجوای تو را نه!

اما همین حسرت؛

رزقی ست که فکر از دست دادنش هم،

مرا می کشد.💘🥺

صحبت کردن با آقا امام زمان عزیزمون :

مرحوم آیت الله میلانی میفرمودند: هر روز بنشینید یک مقدار با امام زمان درد و دل کنید. خوب نیست شیعه‌ روزش شب شود و شبش روز شود و اصلاً به یاد او نباشد. بنشینید چند دقیقه ولو آدم حال هم نداشته باشد، مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند. با حضرت درد و دلی کند. . خدا مرحوم آیت الله العظمی بهجت را رحمت کند. یک حرف بلندی میفرمودند. بین دهان تا گوش شما کمتر از یک وجب است. قبل از اینکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسیده است. او نزدیک است، درد و دل‌ها را می‌شنود. با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید. در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامه‌ای نوشت از یکی از شهرهای دور نامه‌ای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم.

بحارالانوار/ ج53/ ص306

الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم

اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ، 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ.

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، 

وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

آرامـش است عاقبــت اضطـراب ها 

ان مع العسر یسری 

همانا بعد از هر سختـی آسانـی است .

صبـور باشیم 

که وعده ی خدا حق است ...

امتحانات مختلف در آستانه ظهور 💥

وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْ‌ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ‌.. ۱۵۵ سوره بقره🌱

وقطعاً شما را با چيزى از ترس، گرسنگى، زيان مالى وجانى وكمبود محصولات، آزمايش مى‌كنيم وصابران (در اين حوادث وبلاها را) بشارت بده.

نوع امتحان هر فرد با فرد دیگر متفاوت است 

و در تفسیر روایی این آیه آمده

امام صادق (علیه السلام) لَنَبْلُوَنَّکُمْ یعنی ما شما [مؤمنین] را [حتماً] قبل از ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مورد آزمایش قرار می‌دهیم.

و بشر الصابرین یعنی :

امام صادق (علیه السلام) مژده به صابران، مژده به تعجیل فرج است.

الحمدالله کما هو اهله.

«وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ»

از سرزنش سرزنش کننده‌ها نترسيد...

🔸 سرباز امام زمان که فکر و ذکرش یار جمع‌کردن برای امامشه و با حرف‌هاش تونسته مسیر خیلی‌ها رو عوض کنه و راه درست رو نشونشون بده،

از طعنهٔ دوست و دشمن هراسی نداره...‌

🔹 یاری امام زمان، 

حرف شنیدن هم داره... 

اذیت‌شدن هم داره... 

اما خیالی نیست!

چون خدا خودش فرموده :

«وَ تَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ وَكِيلًا…»

اللهم‌عجل‌لولیڪ‌‌الفرج🌱

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

صبـر و نماز دو بال پـرواز 🕊️

وَ اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ وَ إِنَّها لَكَبِيرَةٌ إِلَّا عَلَى الْخاشِعِينَ‌🍃

واز صبر ونماز يارى جوييد واين كار جز براى خاشعان، گران وسنگين است.🌹