2777
2789

من یه غلطی کردم گفتم هروقت خواستین رب بپزین برای منم یه مقدار خیلی کم گوجه بگیرین

بعد من چند روز در هفته سرکار میرم چند روز نمیرم دقیقا اون روزی که میخواستم برم سرکار گفتن بباید گوجه بشورید و من اون روزو رفتم دیشبم ربو بار گذاشتن من ازشون خواستم روز بپزن من شب نمیتونم بیدار بمونم صبحش باید برم سرکار اما به خاطر خواهرشوهرم شب گذاشتن من تا ۲بیدار بودم بقیشم شوهرم بیدار بود

الانم خسته و‌کوفته از سرکار اومدم باز مادرشوهر صدا کرده من دیگع نرفتم خونشون میخوام بخوابم

اصلا به این توجه نمیکنن کار دارم فقط به لین توجه میکنه وقت دخترش کی خالیه

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این که ناراحتی نداره یک کلام #خسته‍ ام #نمیام‍

اخه مثلا رب خودمم هس

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
چون دخترش بیشتر به دردش میخوره تو وقت خالی هم که داشته باشی وبری کمک باز یه حرفی از توش درمیاری

تو وقت خالی دخترش درست میکنه بعد این وسط سرم شلوغه نرم یه حرفی درنیان

آسمون به زمین میاد

نمیشه سهمتو جدا کنی بیاری خونه خودت؟

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

والا خب بگن عروسمون شاغله ما ک میپزیم مال تو هم روش

تازه کاراشونو میندازن آخر هفته که عروس شاغل دو روزم نتونه استراحت کنه کجای کاری