2777
2789
عنوان

مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه سخته.نمیخوام باز حرف بزنم اما خب هفته ای دو سه بار میخواد. جرات ندارم برم تو بغلش یا جلوش لباس ع ...

هفته ای دو سه بار که زیاد نیست گرفتی مارو !!!!!! من ادم میشناسم روزی دو سه باره 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بعد خب منم ادمم احساس دارم نمیشه هروقت خواست بگم باشه که. گاهی اصلا حسش نیست.یه مدته که اصلا دوس ندارم عصبی میشم بهم میریزم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اخه سخته.نمیخوام باز حرف بزنم اما خب هفته ای دو سه بار میخواد. جرات ندارم برم تو بغلش یا جلوش لباس ع ...

هفته ای دو سه بار😧😧 زیاد نیس ک شما خیلی سردی

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  

بعد زایمانم خیلی سرد شدم. ماهی یه بار خوبه دیگه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

جلو مرد گرم مزاج چادرم بپوشی بازم فایده نداره همون طور که جلو مرد سرد مزاج لخت رژه بده تاثیر نداره .این چیزا ژنتیکیه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
برید مسافرت، یه تنوعی تو زندگیتون ایجاد کنید.

ایشالا میریم