2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 44 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

36 ، از مامانم پرسیدم میگه معلوم نیست چه خانواده ای هستن

۳۶ واقعا کم نیست . خودت هماهنگ کن البته مادرت باید درجریان باشه همو ببینید و حرف بزنید خوب دقت کن فقط . تاپیکای منو بخون شاید بعضی هاش بدردت خورد

چشم ممنون عزیزم

ان‌شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد و خوشبخت بشی

من خودم شهر غریبم بخاطر کار همسرم با شهر مامانمم اینا یک ساعت راه بیشتر نیست ولی خیلی وقتا احساس تنهایی میکنم و سختمه حس میکنم اینجا خیلی بی‌کسم نه دوستی نه اشنایی نه چیزی

ولی از طرفی خوبی‌هایی هم داره رفت و امد با مادرشوهر کمتره و دخالتاشون کمتره 

کمتر پدر مادرم میبینم و از خیلی از اتفاقا بیخبرم و خب کمتر غصه میخورم ولی بعضی وقتا میگم کاش پیششون بودم کمک حالشون بودم

به خاطر مامانش کلا ازدواج نکنه😐😐😐😐😐😐😳چه حرف های مفتی میزنین خدایی آدم عقش میگیره 🤢

از خودتم عقت بگیره مگه من گفتم کلا ازدواج نکنه 

گفتم اگر مادرش مریض هست دیگه هیچ بچه ای جز این خانم نداره تو استان خودشون ازدواج کنه تا بتونه به مادرشم سر بزنه 

معلومه از اون آدما هستید که مهر مادری هیچ اهمیتی براتون نداره

خدا به دلتون بندازه انشالله 

،

ان‌شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد و خوشبخت بشیمن خودم شهر غریبم بخاطر کار همسرم با شهر مامانمم اینا ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردید

والا بیشتر از 8 ساعت فاصله هست با شهر خودم 

منم سنم بالاست  

انشالله هرچی خیره نصیبت بشه اگر هرجا نیاز به همفکری داشتی بگو شاید تونستم کمکی کنم .چرا تا حالا ازد ...

ممنون ، خواستگار داشتم ، زمانی  سنم کمتر بود میخواستم درس بخونم ،متاسفانه مشکلات زیادی پیش اومد اونم رشته و دانشگاهی که میخواستم نشد ، اکثرا  باب دلم نبودند ، بعضی ها هم خودشون پشیمون  شدند 

در کل من شخصیت آرومی دارم کلا از خانواده پر جمعیت و حاشیه دار میترسم