2777
2789
عنوان

بلاک کنم خواهرمو ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 20 پست
فقط نمیخام اطراف بفهمن همش کوتاه میام،الانم شوهرم‌میفهمه ک انفالوم کرده بدتر ناراحت میشه اه،ولی بدرک ...

اره برو آنفالو کن و لزومی ام نداره کسی بفهمه یا به کسی بگی 

کسیم پرسید بگو شما دخالت نکن 

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

چرا با شوهرت قهر کرد ؟خودش متاهله؟؟

اره بابا متاهله۳۵سالشه،همیشه بهش میگم احترام شوهره منو داشته باش گوش نمیده لجبازی‌میکنه باشوهرم‌دهن ب دهن‌میذاره سری اخر هم کل کل کردن مث همیشه،دیگ‌خسته شدم هی اشتیشون بدم اینسری‌ن خواهرم ن شوهرم هیچکدوم نخاستن اشتی کنن،بعد این وسط منو انفالو کرده،هی کوتا میام ولی دیگ عصبیم کزد

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برو آنفالو کن و لزومی ام نداره کسی بفهمه یا به کسی بگی کسیم پرسید بگو شما دخالت نکن

باشه پس،ولی حیف شد ی استوری گذاشته بودم دلم میخاست واقعا ببینه😂😂

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بذار پروفایل تلگرام یا واتساپ😂😂😂

دخترش و شوهرش توپیجم هستن احتمالا نشونش بدن نه؟😂😂😂