2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 32 پست
واااای وااای حالا بازم خوبه فهمیدی دیرتر میقهمیدی بدتر بود حداقل الان میدونی با کی طرفی ...نمیدونم ...

ب درک 

هرکی میره پی لیاقتش 

همه میدونن ک اون لیاقت منو نداره .نمیخام از خودم تعریف کنم ولی حتی خودشم میگه تو از تمام زنای فامیل و دوستام سر تری ..ولی خب لیاقت نداره 

ب درک هرکی میره پی لیاقتش همه میدونن ک اون لیاقت منو نداره .نمیخام از خودم تعریف کنم ولی حتی خودشم م ...

همون دیگه خاک توسرش  ،واسه منم همین بود خودش میگفت باورم نمیشه باهات دارم ازدواج میکنم بعد این مردا ک همیشه خودشون پایین ترن خیانت میکنن این اصلا ثابت شدس ،باز برو خدارشوکر کن خیانتش با دختر بوده واسه من با پسر ترن..س ب من خیانت کرده بود مردک گی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همون دیگه خاک توسرش ،واسه منم همین بود خودش میگفت باورم نمیشه باهات دارم ازدواج میکنم بعد این مردا ...

ادامه نده باهاش

کاری ک من کردم تو نکن

من الان سردم از زندگیم 

فقط بخاطر پسرم ادامه میدم 

ولی تو اشتباه منو تکرار نکن 

ادم بی ذات تا لب گورم بی ذاته

ادامه نده باهاشکاری ک من کردم تو نکنمن الان سردم از زندگیم فقط بخاطر پسرم ادامه میدم ولی تو اشتباه م ...

اره هموندیه ماه مونده به هروسی رفتم تقاضای طلاق دادم پس به نظرت بعدانم تگرار میکرد؟؟چون اون یه بارم تو اون لحظه ک فهمیدم گوشی رو از دست من کشید پیامهارو پاک کرد شروع کرد به دادو بیداد و قهر کرد رفت فکر کن...

ادامه نده باهاشکاری ک من کردم تو نکنمن الان سردم از زندگیم فقط بخاطر پسرم ادامه میدم ولی تو اشتباه م ...

دقیققا الهی بگردم غصه نخور کم نیار واسه خودت و مسرت زندگی کن و هرروز امیدوارتر باش یه پلن طولانی مدت بریز که پایتو محکم کنی به وقتش با اردنگی پرتش کنی بیرون

اره هموندیه ماه مونده به هروسی رفتم تقاضای طلاق دادم پس به نظرت بعدانم تگرار میکرد؟؟چون اون یه بارم ...

خوب کاری کردی بخدا من هرکیو دیدم خیانت کرده یه مدت میوفتن ب گوه خوردن و التماس ..بعدش ک همه چی عادی شد باز میرن دنبالش 

خیانت میکنن ولی زیر بار نمیرن طلبکارم میشن 

خوب کاری کردی بخدا من هرکیو دیدم خیانت کرده یه مدت میوفتن ب گوه خوردن و التماس ..بعدش ک همه چی عادی ...

دقیقاااا همین دیگه طلبکارن اشغالا بعد حالا بعد ما برن با یکی بهتر ادم نمیسوزه ....من اخه بهش گفتم وقتی میگفت ببخش و اینا گفتم اخه کاش با دختر خیانت کرده بودی میگفتم اوکی خیانت عادی رفتی به یه پسر تر..نس گفتی عشقم ببخشید نمیتونم زیاد بهت برسم اینروزا؟؟😑گی بودی و نگفتی 

حرومزادن بعضی از مردا نطفشون مشکل داره

دقیققا الهی بگردم غصه نخور کم نیار واسه خودت و مسرت زندگی کن و هرروز امیدوارتر باش یه پلن طولانی مدت ...

من خیلی قویتر از این حرفام انقد محکم وایسادم پای پسرم ک شوهرم از فردای من میترسه چون میدونه منتظرم پسرم ب جایی برسه و زندگیمونو ازش جدا کنیم .من خودم یه زن شاغل و مستقلم البته الان خانه دارم .پسرم بزرگتر بشه کارمو اوکی میکنم و مسیرمو عوض میکنم 

دقیقاااا همین دیگه طلبکارن اشغالا بعد حالا بعد ما برن با یکی بهتر ادم نمیسوزه ....من اخه بهش گفتم وق ...

هیچ جوره نبخش .مجبور نیستی پای ادم اشنباه بمونی ..حالا من اگه موندم فقط بخاطر پسرمه ک اسیب نبینه من مسئولم در قبال پسرم 

من خیلی قویتر از این حرفام انقد محکم وایسادم پای پسرم ک شوهرم از فردای من میترسه چون میدونه منتظرم پ ...

افرین افرین لذت بردم مسیر درستم همینه به نظر من برای کسی ک خیانت میکنه اصلا نباید دل سوزوند اصلاااااا...چون خیانت یهویی نیست یه پروسس یعنی طرف از لحظه ای که گوشیشیو بر میداره به طرف پیام بده تا تک تک جمله هایی که براش تایپ میکنه یا حتی اگر تو دنیای واقعی اتفاق بیفته تو هر لحظش با تمام وجود تصمیم گرفته ک اونکارو انجام بده با وجود تو ....اینش تلخه 

هیچ جوره نبخش .مجبور نیستی پای ادم اشنباه بمونی ..حالا من اگه موندم فقط بخاطر پسرمه ک اسیب نبینه من ...

نه اصلا تجومش کردم رفت کارهای اداریش مونده فقط ،دیوونم مگه همینم مونده ایدز بگیرم از مرتیکه ی هم جنس گرا چندش ،میدونم چی میگی واقعا بهت افتخار میکنم

افرین افرین لذت بردم مسیر درستم همینه به نظر من برای کسی ک خیانت میکنه اصلا نباید دل سوزوند اصلااااا ...

ادما خودشون انتخاب میکنن ک چجوری زندگی کنن..زندگی سالم یا زندگی نکبت بار ..هرکی میره دنبال اون چیزی ک لیاقتشه ..خداروشکر ک اون لیاقت منو نداره چون من لیاقتم ادم بی ذات و کثیف نیس 

ادما خودشون انتخاب میکنن ک چجوری زندگی کنن..زندگی سالم یا زندگی نکبت بار ..هرکی میره دنبال اون چیزی ...

افرین دقیقا ،،،زندگی ادمو همین انتخبابا میسازه ،پس چی لیاقت هم چین زنی یه تکیه گاه یه ادم درس حسابی حداقل مسئولیت احساسی حالیش بشه از عمرت جوونیت اعصابت بزنی واسه کسی ک یه پاش بیروم رابطس؟؟خوب میکنی

نه اصلا تجومش کردم رفت کارهای اداریش مونده فقط ،دیوونم مگه همینم مونده ایدز بگیرم از مرتیکه ی هم جنس ...

تو قراره یه زندگی رو تازه شروع کنی حیفه تمام عمرت رو صرف این کاراش کنی ..همش فکرت باید مشغول این باشه ک الان کجاس چکار میکنه

چون من تمام عمرم اینجوری هدر رفت ولی الان دیگه برام مهم نیست ..البته الان حس میکنم با کسی نیست .همه جوره ثابت کرده این مدت ..ولی با لیوان شکسته دیگه نمیشه اب خورد ..کاری ک نباید میشد شد 

تو قراره یه زندگی رو تازه شروع کنی حیفه تمام عمرت رو صرف این کاراش کنی ..همش فکرت باید مشغول این باش ...

اره موافقم باهات سر همین قضیه اصلا کات کردم و دارم حدا میشم اخه ببین باز خیانت عادی میگی طرف خائنه ذاتش کثیف واس من به غیر از اینکه ذاتش کثیف بود فک کن به هم جنسش علاقه داشت مث خیانت ضربدر ده میمونه ،اره دقیقا فایده نداره دیگه میگه شیطون بیاد واسه گردن گرفتن تقصیرت یا خدا بیاد واسه وساطت دیگه تصویرت خراب شد....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز