2821
2789
و اون عده ی دوم بیشتر متاسفانه. از هر دو دسته ی مخالف و موافق حجاب هم توشون هست

درسته‌.بدون توهین نمیتونن بحث کنن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو نی نی سایت حرف حجاب و دین میشه سریع دعوا میشه. معلومه چرا دیگه. متاسفانه یه عده به خاطر خودخواه ...

چقدر امضات خوبه☺

جدیدا یاد گرفتن حرفشونو میزنن بعد آخرم تیریپ باادب بودن برمیدارن من وقت ندارم ریپلای نکن😐

یارو خودش میاد به نظری که گذاشتی نقد میکنه بعد جوابشو بدی میشی بی ادب و اینکه ریپلای نکن😐تازه میگه چون دیگران نظر منو لایک کردن یعنی حرف من درسته

خب اگه این اُسکل نیست پس اُسکل کیه😥😑

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
چقدر امضات خوبه☺ جدیدا یاد گرفتن حرفشونو میزنن بعد آخرم تیریپ باادب بودن برمیدارن من وقت ندارم ریپل ...

درسته متاسفانه.

سر یکیشون تمام بدنم میلرزید خدا خیرش نده.بدجور قضاوتم کرد.

نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنن.نظر من نظر منه.

اگا مخالفی یا عصبانیت میکنه خب از کنارش بگذر.والا به خدا

درسته متاسفانه. سر یکیشون تمام بدنم میلرزید خدا خیرش نده.بدجور قضاوتم کرد. نمیدونم چرا اینجوری رفت ...

من خندم گرفته بود.ول نمیکرد

هی چند خط چند خط جواب میداد

آخرم گفتم اینی که تو میگی درسته که معنی حرفم اینه سر جدت ول کن بابا چقدر کلیدی تو

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
من خندم گرفته بود.ول نمیکرد هی چند خط چند خط جواب میداد آخرم گفتم اینی که تو میگی درسته که معنی حر ...

حالا من بعضی وقتا جواب نمیدم.میترسم طرف بیاد از گوشیم بیرون با کتک بگه یالا نظرت باید مثل من بشه😂😂