2777
2789
و اون عده ی دوم بیشتر متاسفانه. از هر دو دسته ی مخالف و موافق حجاب هم توشون هست

درسته‌.بدون توهین نمیتونن بحث کنن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو نی نی سایت حرف حجاب و دین میشه سریع دعوا میشه. معلومه چرا دیگه. متاسفانه یه عده به خاطر خودخواه ...

چقدر امضات خوبه☺

جدیدا یاد گرفتن حرفشونو میزنن بعد آخرم تیریپ باادب بودن برمیدارن من وقت ندارم ریپلای نکن😐

یارو خودش میاد به نظری که گذاشتی نقد میکنه بعد جوابشو بدی میشی بی ادب و اینکه ریپلای نکن😐تازه میگه چون دیگران نظر منو لایک کردن یعنی حرف من درسته

خب اگه این اُسکل نیست پس اُسکل کیه😥😑

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
چقدر امضات خوبه☺ جدیدا یاد گرفتن حرفشونو میزنن بعد آخرم تیریپ باادب بودن برمیدارن من وقت ندارم ریپل ...

درسته متاسفانه.

سر یکیشون تمام بدنم میلرزید خدا خیرش نده.بدجور قضاوتم کرد.

نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنن.نظر من نظر منه.

اگا مخالفی یا عصبانیت میکنه خب از کنارش بگذر.والا به خدا

درسته متاسفانه. سر یکیشون تمام بدنم میلرزید خدا خیرش نده.بدجور قضاوتم کرد. نمیدونم چرا اینجوری رفت ...

من خندم گرفته بود.ول نمیکرد

هی چند خط چند خط جواب میداد

آخرم گفتم اینی که تو میگی درسته که معنی حرفم اینه سر جدت ول کن بابا چقدر کلیدی تو

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
من خندم گرفته بود.ول نمیکرد هی چند خط چند خط جواب میداد آخرم گفتم اینی که تو میگی درسته که معنی حر ...

حالا من بعضی وقتا جواب نمیدم.میترسم طرف بیاد از گوشیم بیرون با کتک بگه یالا نظرت باید مثل من بشه😂😂