2777
2789

داییم گفت می‌سازه تازه گفت پولم نمیگیره ازم 

بعد داداشم برگشت گفت اره بخای بگیری روما حساب نکن (۲۰میلیون ماهانه قسد میدن )گفتم من کی از شماها پول گرفتم همیشه خودم دادم که برگشت گفت کلی گفتم و... 

دیگه دعوامون دراومد 

بابام گفت توچیکار داری بهش من خودم کلیه هامو شده بفروشم میگیرم واسش حالا یه راندم جرو بحث کردن باهم 

از این میسوزم هیچوقت پول نگرفتم ازشون فقط مامانم اونم ماهی یا دوماهی یبار یک میلیون‌ فقط

راستی کنکوریم هستم 

و اینهمه هوای داداشم داشتم حالا الان:)برگشت بابام گفت مگه رفتی تصادف کردی خاهرت پول تعمیر نداد با فروختن طلاش؟اونم گفت منم براش ۴میلیون اونموقع کتاب خریدم 

شما جای من بودید چیکار میکردید؟💔🙂

بدون اهمیت دادن به حرف داداشم از بابام پول میگرفتم

مگه چه غلطی میخواد بکنه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش كن. كلش باد داره. بگو بابام ميخواد پول بده. به توچه. بعضي داداشا خيلي پروعنشكر كه بابات پشتته

خب الان با خودش چیکار کنم؟خیلی پشتش بودم خاک برسر احمقم کاش زودتر می‌فهمیدم چه ادم پستیه

بی خیال باش عزیزم همه حواستو بده به درست والا کنکور الان از همه چیز مهمتره،داداشت هم لابد قسط و قرض روش فشار آورده یه چیزی گفته

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

۲۵چشم:)

٢٥ هنوز تو اين سن بلوغ و اينازهست تقريبا. تو جو غلدر بازي و ايناعه. 

تو سعي كن خيلي باهاش برخورد نداشته باشي. خواهر برادر معمولي. هروقت هم مشكل براش پيش اومد بسجن ببينم چقدر ميتوني كمكش كني. 

اغلب اينجور داداشا بزرگ كه بشن عاقل ميشن. جبران ميكنن. 

چشمت سلامت🌺

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حرفش خوردم کرد:)💔بنظرتون از این به بعد باهاش قهر کنم هیچوقت دیگه خوب نشم باهاش؟

قهر نباش اما اهمیت نده 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...