2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم علائم هم داشتی ؟ من ۲۱ سیکل هستم چند روزه سمت راست شکمم درد می‌کنه و حالت گرفتگی داره به نظرت ...

انشالله ک بارداری و دلت شاد بشه🥺😘 من علایم قبل از پریودی و داشتم اما دردهام پشت سر هم نبود مثلا یهو شکمم شدید درد میگرفت و تیر میکشید کمی بعد آروم میشد باز دوباره …

سینه هامم مثل تایم پریودی درد میکرد 

ممنونم عزیزدلم توکل باخدا

ایشالله عزیز دلم 🥰

اگه حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صوالت بفرستی. . . . . مشکل پوستی داشتی خبرم کن..... از آسمون طلا میباره🩵

وای نگو توروخدا دلت میاد ایشالا ک فقط صحیح و سالم بغلش کنی 🥺😍 ب این فکر کن چقدر هستن ک چشم انتظار ...

آخه من ناخواسته حامله شدم 

دارم از حالت تهوع می میرم گلاب به روت هر روز زرد آب دیگه بالا میارم یه هفته است کارم گریه است واسه بچه ای که نمی خوامش

وای نگو توروخدا دلت میاد ایشالا ک فقط صحیح و سالم بغلش کنی 🥺😍 ب این فکر کن چقدر هستن ک چشم انتظار ...

خوش به حالت نی نیت به خواست خودت تو دلته 

من خیلی بدبختم 

آخه من ناخواسته حامله شدم دارم از حالت تهوع می میرم گلاب به روت هر روز زرد آب دیگه بالا میارم یه هفت ...

درکت میکنم عزیزم کمی زمان میبره تا بتونی بپذیری ولی الان این لطف خدا هست ک شامل حالت شده  نمیتونی ک خدایی نکرده سقط کنی جون ی موجود زنده رو بگیری, بارداری ب اندازه کافی بخاطر بهم خوردن هورمون ها و .. کمی حالت های افسردگی داره با این فکر ها برای خودت سخت ترش نکن😘 حالت تهوع هم ک ربطی ب خاسته و ناخواسته بودن نداره اکثر خانما تو بارداری دارن 

درکت میکنم عزیزم کمی زمان میبره تا بتونی بپذیری ولی الان این لطف خدا هست ک شامل حالت شده نمیتونی ک ...

من تازه ۶ ماه سر زندگیم رفتم آخه اول زندگی و عروسی که باید با شوهرم لذت ببرم یه بچه افتاده گردنم تک و تنها

چراا؟؟؟

چون وسط درسم بود من تازه ارشد قبول شدم کلی زحمت کشیدم و درس خوندم و برای مامان و بابام و خودم درسم خیلی مهمه اگر بگم باردارم آبروم همه جا میره که شوهر نکرده فقط تو فکر بچه و اینجور چیزا بود کسی که باور نمی کنه ناخواسته شده و منم از خدامه بمیره

درکت میکنم عزیزم کمی زمان میبره تا بتونی بپذیری ولی الان این لطف خدا هست ک شامل حالت شده نمیتونی ک ...

دیگه نمیشه سقط کنم قلبش تشکیل شد ۷ هفته است 

قلبش می زد دیروز رفتم سونو