2777
2789
عنوان

برای خرید ماشین گوشی میفروشید یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میخام بگم یعنی گوشی هم نداشتم فرشمم میفروختم بتونم ماشین بخرم حالا هر ماشینی ،یعنی میگم کارت درست ...

درسته واقعا ماشین واجبه... جدیدا پاهام درد میکنه کل خریدا با منه با یه بچه بغل و یکی هم با دستم میکشم راه بیاد.. کمر واسم نموند پا واسم نموند کل مسولیت زندگی با منه حداقل ماشین باشه راحت باشم

بله حتما همین کارو بکن . گوشیت سال دیگه ارزون تر شده . بعدم همون گوشی پنج تومنی کافیه .منم گوشیم سه چهارتومنه با اینکه طلا دارم دلم نمیاد بفروشم گوشی خوب بخرم .چون کاری با این گوشی نمیکنم فقط زنگ و اینستا . 

بله حتما همین کارو بکن . گوشیت سال دیگه ارزون تر شده . بعدم همون گوشی پنج تومنی کافیه .منم گوشیم سه ...

شوهرم ایفون داره دوربینش عالیه. هرچی میگم گوشیتو بفروش پراید بخرم نامرد نمیفروشه... ۱۵۰ پول گوشیشه... قسم خوردم هیچوقت واسش طلا نفروشم منم کلی طلا جمع کردم همش تو بانکه ... اما الان می بینم ماشین هم واجبه باید بخرم حتی شده پراید