2777
2789
عنوان

تو زندگی متاهلی چه چیز زوری رو تحمل میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 18 پست

در کل زندگی چیزایی هست که مجبوریم تحمل کنیم.

فقط زندگی متاهلی نیست.

عزیزم برای اینکه آروم بشی با خدا معامله کن. تا حدودی حق داری شاید همسرت برا شما کم میذاره تا بتونه به خانوادش رسیدگی کنه.

تو بگو خدایا من بخاطر تو سکوت میکنم ولی خودت به من و بچه هام صبر و پاداش بی اندازه بده.

الهی عاقبت بخیر بشی دختر قشنگ

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

از شما هم انتظار دارن؟ من اصلاااا رو نمیدم از روز اول انتظار داشت تازه تو یه ساختمون باهاشون زندگی ک ...

کار اداری و دادگاهی و بیمارستان و بیمه و کارنامه دخترشون همش با من بود درکنار هرماه رفتن خونه مادرمادرشوهرم 

و پدرشوهرم پایه نبود چون با خانواده زنش مشکل داشت حتی شوهرخالش هم می رفتیم خونشون همش به طایفه زنش بدوبیراه می گفت دلش خیلی پر بود ..از نطر من حق داشت اخه واقعا فقط توقع دارن و هیچی نمیفهمند تازه انجام ندی ابروتو همه جا میبرند انگار اسیر گرفتن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل زندگی چیزایی هست که مجبوریم تحمل کنیم.فقط زندگی متاهلی نیست.عزیزم برای اینکه آروم بشی با خدا م ...

ببین به حرف آسونه در صورتی که پدر مادرش آدم های قدرشناسی بودن و دربرابر زحمات همسرم حقش رو ادا میکردن منم حاضر بودم کمک حال باشم چون سنشون بالاست اما اینکه خودشون سرمایه دارن و همشو به بچه های دیگشون دادن در حالی که هزینه هاشون با شوهرمه یا اینکه اگر مسئله ای پیش میاد ترجیح میدن ما ناراحت بشیم تا اینکه بچه ها یا عروسای دیگشون ناراحت بشن واقعا چطوری میشه تحمل کرد 

ببین به حرف آسونه در صورتی که پدر مادرش آدم های قدرشناسی بودن و دربرابر زحمات همسرم حقش رو ادا میکرد ...

حق داری.

حرفی نمی مونه دیگه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم