2777
2789
عنوان

تن هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 31 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مغز هرزه نمیره با شوهر یکی دیگه همخواب شه ولی تن هرره چرا پس نتیجه میگیریم ....

جدی؟؟با کی بوده؟؟من نمیدونستم 

جالبه همین آدما بیشتر ادعای پاکی میکنن

ایران جان من است.... جانم فدای ایران .....شیعه علی 😍

با گلستان

گلستان کیه واقعا نمیدونم 

خداروشکر آدم های فهمیده زیاد داریم  که متوجه بشن یه شخصی که خودش این کاره بوده بیاد ادعای پاکی بکنه 

من با این که نمیدونم فروغ این جوری بوده ولی اینو خیلی خوب میدونم  این حرف از طرف افراد یه جامعه  یعنی عادی کردن خیلی از مسائل و بعد بیان بگن خب مردها نگاه نکنن خب اونا فلان کنن

گلستان کیه واقعا نمیدونم خداروشکر آدم های فهمیده زیاد داریم که متوجه بشن یه شخصی که خودش این کاره ب ...

منم نمیدونم دقیق گلستان کیه فقط میدونم همکارش بوده و تو شرکت روز نامه کار می‌کردن تو شعراش اسم گلستان رو زیاد آورده مخاطب اکثر شعراش هست

و دختر گلستان؛لیلا الان زنده است البته پیره ولی خب یچیزایی تعریف میکنه فیلماش هست

منم نمیدونم دقیق گلستان کیه فقط میدونم همکارش بوده و تو شرکت روز نامه کار می‌کردن تو شعراش اسم گلستا ...

جالبه 

یه نفر دیگه هم الان داشت میگفت چرا پسر گوگوش راجب مامانش بد میگه خدا عیب آدما رو میپوشونه، گوگوش زندگی خیلی ها رو به فنا داد از جمله مسعود کیمیایی پسر کیمیایی هم آبروشو برد و گفت علت فوت مادرش گوگوش بوده بعد این شخص میخواد از گوگوش دفاع کنه