2777
2789
عنوان

چت من و نامزدم که یه هفته ست عقد کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 72 پست
بلد نیستی درست صحبت کنی که همسرت بال بال بزنه قرارهاش رو کنسل کنه و بیاد کنارت باشه. دعوت رو بااسمس ...

عزیزم من خودم همه اینارو به بقیه درس میدم. نمیدونم چرا اینجا یه چیز جزیی رو به همه کلیت زندگی به ادم ربط میدن! 

ادمیزاد همیشه تو یه حالت نیست همیشه اینجوری حرف بزنه. وقتی میبینه طرف اشتیاقی نشون میده دلسرد میشه طنازیش رو میذاره کنار وارد بعد دیگه ظخصیتش میشه که حد و مرزهاشو بذاره 

ببین اگه میگفت قطعیه باید بره حرفی نداشتم. اینکه میگه هنوز خبر ندادن حرصم گرفت سر یه قرار که ممکنه ی ...

ببین ،وقتی یه جمعی تصمیم میگیرن با هم جایی برن،خیلی سخت قرار فیکس میشه،چون هرکسی یه جور درگیری داره،بعد از کلی وقت قرار قطعی میشه،احتمالا نامزدتون ۹۹ درصد مطمئن بوده قرار سرجاشه،برای همین گفته

بعد هم اون از این به بعد عضو خانوادتون هست میتونه هر وقت خواست بیاد ،سر زده،باقرار قبلی  و...خیلی سختش نکن،گفت فردا نمیام بگو پس فردا بیا

اگر شما مهمونی خاصی داشتید یا مثلا پاگشا بود یا مناسبت بود،خب حق باشما بود ولی الان به نظرم سخت گرفتی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بعد از قرار شما قرار با دوستاش میزاشت حق داشتی ولی چون شما قرار کنسل کردی و جابجا کردی دیگه مقص ...

من یه ساعت بعد اینکه قرار گذاشتم گفتم چون خاموشی داریم روز بعدش بیاد

عزیزم من خودم همه اینارو به بقیه درس میدم. نمیدونم چرا اینجا یه چیز جزیی رو به همه کلیت زندگی به ادم ...

بلدی؟ پس چرا به کار نمیگیری؟ 

گارد نگیر. 

تجربه زندگی داریم که بهت میگیم این مدل حرف زدن جالب نیست. 

جدی بهت میگم برو کلاس. قشنگ یاد میگیری چجوری رفتار کنی که توجه همسرت رو جلب کنی. 

عصبانیتت پشت این پیام ها کاملا واضحه که بنظرم اصلا لازم نیست و الکی خودتو عذاب میدی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چه ادم زبون تلخی با من داره از عشوه و طنازی حرف میزنه😁

خودت با زبون تلخی داری میخونی. 😊😊😊چون حالت خوب نیست و عصبانی هستی. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دیگه واصح بود با اون لحن اون همه ایموجی لبخند و نقطه گذاری 😊

جای این حرفا برو به رفتار نامناسبت در برابر همسرت فکر کن. 😊

بچه هم نیستی.  بزرگ شدی که ازدواج کردی. 

لازمه ازدواج یادگرفتن هست. 

برو یادبگیر. 

وگرنه همین آش و همین کاسه هست. 😊

جای این حرفا برو به رفتار نامناسبت در برابر همسرت فکر کن. 😊بچه هم نیستی. بزرگ شدی که ازدواج کردی. ...

واقعا تلخی زبونت مثل زهر ماره، فکر میکنی خیلی خانومانه و منطقی داری صحبت میکنی ولی هیچ مهری تو لحنت نیست. تمام کامنت هات سرزنش بود که اصلا قشنگ نبود، حتی سازنده هم نبود، امیدپارم تو زندگی واقعیت اینطور نباشی 

من واقعا درك نميكنم اين همه گارد گرفتي نسبت بهش

بابا تازه عقد كرده انتظار داره از همسرش حتي اگرم وقت ملاقات با رييس جمهور رو داره بايد كنسل كنه چه برسه به بيرون رفتن با دوستاش بابا شور و اشتياق رو ميخواد همسرش بروز بده كه نداده واقعا واسه منم خيلي سواله 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
من واقعا درك نميكنم اين همه گارد گرفتي نسبت بهش بابا تازه عقد كرده انتظار داره از همسرش حتي اگرم وقت ...

اين همه گارد گرفتن نسبت به نگراني اسي 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

عزیزم منم تو تاپیک قبلت نظر دادم فدات شم حق با شوهرته عزیزدلم 

بعدشم ایشون از قبل برنامه ریزی کرده بودن که با دوستاش باشن 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.