عزیز دلم میتونی با جی ÷ی تی چت کنی منم بعضی موقع ها باهاش چت میکنم
فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنهمطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید
آخه چرا باید بدتر از خودم رو ببینم این همه آدم سالم اطرافم هستند چرا من گرفتار انقدر درد باشم چرا خد ...
شاید خدا دوستت داشته چون بیماری رحمت خداست باعث پاک شدن گناهان میشه
این مطلب زیبارو کپی کردم برای اشتراک گذاری
در روايات معتبر مىخوانيم كه بلاى پيامبران : از همه شديدتر است، پس از آنها اوصيا وجانشينان پيامبران ودر مرتبه سوم هر كس نيكوتر وفاضلتر است بلايش بزرگتر است. به مؤمن مطابق ايمان واعمال نيك او بلا مىرسد؛ بنابراين، هر كس ايمانش صحيحتر وعملش نيكوتر باشد بلايش بيشتر وهر كس ايمانش ضعيفتر وعمل نيك وى كمتر باشد، بلايش كمتر است. ۲. در احاديث معتبر مىخوانيم كه امام صادق عليه السلام فرمود: «ثواب عظيم به همراه بلاى عظيم است. خداوند هيچ گروهى را دوست نمىدارد، مگر آنكه آنها را مبتلا به مشكلاتى مىگرداند»
یاالله، مرا پاک کن با پاکی بزرگ از جنس خودت و مرا با آن پاکی از دنیا خارج و نزد خود حاضر کن
هعی همه زورشون میاد میگردن ببینم چه عیبی رو آدم هست هر روز بگنش از همه چیز بگذریم هعی میان میگن آدمی که جوش داره سیندرلا هم باشه باز خوب نیس اعصابم ریخته به هم