2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشجویی امدم آلمان برای ارشد ..درسم که تمام شد کار و بعد هم ازدواج کردم اینجا..پناهندگی باید آخرین راه باشه برات اصلا جالب نیست 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من دانشجویی امدم آلمان برای ارشد ..درسم که تمام شد کار و بعد هم ازدواج کردم اینجا..پناهندگی باید آخر ...

به دوستي دارم المان ٧ ساله اونجاس 

قاچاقي رفته و الان اقامت گرفته 

چند وقت ديگه واسه اولين با مياد ايران 

اگه باش ازدواج كنم ميتونه راحت منو ببره؟!

من درس نميخونم كه  از طريق درس برم

ديونه شدم اينجا پوسيدم خفه شدم دلمم نمياد از خانوادم جداشدم اما ديگه خودمم تحمل اين محدوديت هارو ند ...

رفتن وقتی خوبه که زندگی بهتری در انتظارت باشه خونه و ماشین و کارت آماده باشه مگه الکیه 

به دوستي دارم المان ٧ ساله اونجاس  قاچاقي رفته و الان اقامت گرفته  چند وقت ديگه واسه اول ...

اره اگر ازدواج کنین از طریق سفارت اقدام کنه میتونه ببرتت اما باید کار داشته باشه تو آلمان و به دولت آلمان ثابت بشه که قراره با هم زندگی کنین و ازدواج صوری نیست

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
به دوستي دارم المان ٧ ساله اونجاس  قاچاقي رفته و الان اقامت گرفته  چند وقت ديگه واسه اول ...

از چاله دربیای بیفتی تو چاه معلوم نیست چه جور آدمیه سالمه یا نه تو این 7 سال چیکار کرده بابا عاقلانه تصمیم بگیر 

من دانشجویی امدم آلمان برای ارشد ..درسم که تمام شد کار و بعد هم ازدواج کردم اینجا..پناهندگی باید آخر ...

چقد هزینت شد واس ویزای تحصیلی؟؟؟

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش