2777
2789
عنوان

پسر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 124 پست
احتمال اینکه تورو بپسنده یک در هزاره،اینجور پسرا کلی عشاق مذهبی و چادری و خادم مسجد دارن که منتظرن م ...

نمیدونم واقعا ایشالله یه معجزه ای بشه من حتی با فکرشم قلبمو غم بزرگی میگره الان واقعا داغونم

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

خودشو بیخیال برو تو کار مادرش اینا زنشون رو مادرشون انتخاب می‌کنه👈👉🎀

مشکل اینجاست که ببینم مادرش بپسنده منو؟ اگه تو خودم یه تغییراتی ایجاد کنم یا برگردم به ورژن قبلم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم واقعا ایشالله یه معجزه ای بشه من حتی با فکرشم قلبمو غم بزرگی میگره الان واقعا داغونم

من زمانی رو گفتم که تو رفتار قدیمت رو ادامه بدی و دوباره غیرمذهبی بشی،اگه سعی کنی مذهبی بشی مسجد بری و بیای احتمالا یا اون پسره یا یکی بهتر میاد سراغت

درجستجوی‌عدالت...

خودشو بیخیال برو تو کار مادرش اینا زنشون رو مادرشون انتخاب می‌کنه👈👉🎀

نه همسر من خودش اول پیشنهاد داد.نظرمو پرسید .بعد با مادرش صحبت کرد...من چون دوستش داشتم زیاد بهونه جور میکردم باهاش صحبت کنم یا از طریق تماس یا رودرو که مثلا برنامه هارو بهم بگه یاپیشنهاد میدادم.کلا میرفتم تو حلقش:)))))

جلو چشمش باش اویزون بازی درنیاری هافقط جلو چشمش باش اگه بگیرتش میاد

آخه یکسره سر کاره خونشونم بدبختی ازم دوره ولی تو یه محله ایم فقط مگه هر روز برم دکتر چون نزدیک بیمارستانه😅

نه همسر من خودش اول پیشنهاد داد.نظرمو پرسید .بعد با مادرش صحبت کرد...من چون دوستش داشتم زیاد بهونه ج ...

واییی خدا خوش بحالت به عشقت رسیدی، خیلی حس خوبیه ایشالله منم چنین تقدیری با اون آقا پسر داشته باشم درست مث تو و شوهرت

آخه یکسره سر کاره خونشونم بدبختی ازم دوره ولی تو یه محله ایم فقط مگه هر روز برم دکتر چون نزدیک بیمار ...

واقعا هرکار میتونی بکن من به این جلو چشم بودن اعتقاد دارم چون طرف ذهنش درگیرت میشه حتی دیدی بعضیا با زن برادر و فامیل خیانت میکنن اونم علتش همینه 

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

من زمانی رو گفتم که تو رفتار قدیمت رو ادامه بدی و دوباره غیرمذهبی بشی،اگه سعی کنی مذهبی بشی مسجد بری ...

درسته.

آره ایشالله بتونم برم ولی رفیقای رو مخم ممکنه مسخره کنن و لی خوب مهم نیست بزار هی بگن مهم هدفمه که پسرست😁😅

واقعا هرکار میتونی بکن من به این جلو چشم بودن اعتقاد دارم چون طرف ذهنش درگیرت میشه حتی دیدی بعضیا با ...

همکارا که دایم همو میبینن

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

واقعا هرکار میتونی بکن من به این جلو چشم بودن اعتقاد دارم چون طرف ذهنش درگیرت میشه حتی دیدی بعضیا با ...

درسته باید به آیتم فک کنم اصن به ذهنم نرسید ولی خوب جلو چشم مادرشم بودن مهمه😅 باید همزمان جلو چشم هردو باشم شاید خدا رو چه دیدی خدا صدامو شنید و جرقه ای زد...

واییی خدا خوش بحالت به عشقت رسیدی، خیلی حس خوبیه ایشالله منم چنین تقدیری با اون آقا پسر داشته باشم د ...

حتما .از ته دل بخواه بهش برسی.و قراری بزار با خدای خودت که خودتو تغییر بدی اگر بهش رسیدی محجبه بشی به حرمت هییتی که قراره باهش بری

حتما .از ته دل بخواه بهش برسی.و قراری بزار با خدای خودت که خودتو تغییر بدی اگر بهش رسیدی محجبه بشی ب ...

انشالله 

شاید مسخره باشه ولی از همین الان اولینم قدمم پاک کردن کل لاکای روی دست پام بود که میخوام همین الان پاکشون کنم

درسته باید به آیتم فک کنم اصن به ذهنم نرسید ولی خوب جلو چشم مادرشم بودن مهمه😅 باید همزمان جلو چشم ه ...

ایشالا😂🤲🏻🤲🏻

میگم شنیدی مثلا کادردرمان خیانت میکنن باهم اونم واسه همینه 

خانوادم چون باهام شوخی دارن یا نمیدونم رفتاراش من مشکوکه یکسره میگن بزار بریم بدیم به فلانی(اسم پسره) و هر هر می‌خندن😑😂

نمیدونن من تو همه جام عروسیه