خودشو بیخیال برو تو کار مادرش اینا زنشون رو مادرشون انتخاب میکنه👈👉🎀
نه همسر من خودش اول پیشنهاد داد.نظرمو پرسید .بعد با مادرش صحبت کرد...من چون دوستش داشتم زیاد بهونه جور میکردم باهاش صحبت کنم یا از طریق تماس یا رودرو که مثلا برنامه هارو بهم بگه یاپیشنهاد میدادم.کلا میرفتم تو حلقش:)))))
آخه یکسره سر کاره خونشونم بدبختی ازم دوره ولی تو یه محله ایم فقط مگه هر روز برم دکتر چون نزدیک بیمار ...
واقعا هرکار میتونی بکن من به این جلو چشم بودن اعتقاد دارم چون طرف ذهنش درگیرت میشه حتی دیدی بعضیا با زن برادر و فامیل خیانت میکنن اونم علتش همینه
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
واقعا هرکار میتونی بکن من به این جلو چشم بودن اعتقاد دارم چون طرف ذهنش درگیرت میشه حتی دیدی بعضیا با ...
همکارا که دایم همو میبینن
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
واقعا هرکار میتونی بکن من به این جلو چشم بودن اعتقاد دارم چون طرف ذهنش درگیرت میشه حتی دیدی بعضیا با ...
درسته باید به آیتم فک کنم اصن به ذهنم نرسید ولی خوب جلو چشم مادرشم بودن مهمه😅 باید همزمان جلو چشم هردو باشم شاید خدا رو چه دیدی خدا صدامو شنید و جرقه ای زد...
درسته باید به آیتم فک کنم اصن به ذهنم نرسید ولی خوب جلو چشم مادرشم بودن مهمه😅 باید همزمان جلو چشم ه ...
ایشالا😂🤲🏻🤲🏻
میگم شنیدی مثلا کادردرمان خیانت میکنن باهم اونم واسه همینه