2777
2789
عنوان

زن روز و دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 20 پست
افرین به شما که انقدر فهمیده این

سلامت باشی عزیزم .فقط ازتون خواهش میکنم به فرهنگ سازی خوبتون با ایجاد همچین تایپیکای تو اینجا یا مطرح کردنش تو محیط های دیگه هم آگاه سازی کنید. ممنون

من تکه هاش رو تو اینستا دیدم

موافقم

واقعا بودجه میذارن برای ساخت برنامه های مزخرف

حیف از وقتی که پای اینا تلف بشه

متاسفانه وقتی خودمون برنامه های جذاب و باکیفیت تولید نمیکنیم، مردم جذب این خزعبلات میشن دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=395143772]شما شهرستان و چی فرض کردین😐 ولی ترجیح میدم باهاتون چیز بدی فرض نکردم خودم شهرستانی ...

با شهرمون نزدیک تهرانه و مردممون پوششون شبیه مردم تهرانه

فرهنگ مردم شمال تهران هم میدونیم چطوریه

ولی مثلا یه چیزی تو تهران رواج پیدا کنه و مد بشه

ولی چون تو تهرانه درسته و جای انتقاد نداره؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من تکه هاش رو تو اینستا دیدمموافقمواقعا بودجه میذارن برای ساخت برنامه های مزخرفحیف از وقتی که پای ای ...

دقیقا واینکه مشکل از صدا و سیمای خودمون هم هست

وقتی برنامه ها و سریالای قشنگ نسازن

مردم جذب همچین برنامه های مبتذلی میشن

خیلی وقته من یه سریال قشنگ ندیدم پخش کنن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

با شهرمون نزدیک تهرانه و مردممون پوششون شبیه مردم تهرانهفرهنگ مردم شمال تهران هم میدونیم چطوریهولی م ...

نگفتم جای انتقاد نداره ولی اینکه بگی وجود نداره و می خوان واردش بکنن اشتباهه فرهنگ مردم تهرانه و بتدریج تو همه ایران پخش میشه

فقط هم مربوط به شمال تهران نیست الان

اگر برای خودت حق انتقاد قائلی باید برای بقیه حق اینو قائل باشی که بهت انتقاد کنن و اشکال بگیرن

من خودم دشمن سرسخت اسراییلم و اینا بهم دیگه ربطی دارن 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نگفتم جای انتقاد نداره ولی اینکه بگی وجود نداره و می خوان واردش بکنن اشتباهه فرهنگ مردم تهرانه و بتد ...

خب اونا از خیلی وقت پیش به تدریج این فرهنگ و سبک زندگی رو ترویج دادن والان هم در حال رواج دادن هستن

سیاه نمایی تحقیر فرهنگ ایرانی و بزرگ نمایی و به بهترین شکل نشون دادن فرهنگ غرب همه و همه عامل تقلید ایرانی ها از غرب

دوره پهلوی هم وقتی رضا شاه رفت فرنگ و پیشرفت نظامی و صنعتی اروپا رو دید فکر کرد الان اگه زن های ما هم شبیه زن های اروپایی ها وآمریکایی لباس بپوشن ما متمدن میشیم و پیشرفت میکنیم 

در این دوره هم با رسانه ها و شبکه هایی مثل اینترنشنال و بی بی سی و منوتو همین روند و در پیش دارند و فقط و فقط قصدشون نابود سازی فرهنگ اصیل ایرانیه اگه توجه داشته باشید بحث ما الان فقط حجاب نیست هیچ فکر کردین چرا رایگان و به راحتی شبکه های ماهواره ای مثل بی بی سی فارسی در دسترس مخاطبان فارسی زبان قرار میگیره؟ درصورتی که مردم خودشون باید برای دیدن این شبکه ها دلار ها و یورو ها خرج کنن و مالیات بدن ولی برای مردم ایران مجانیه یا اینا عاشق چشم و ابروی ما هستن اینا قصدشون چیزی جز تغییر فرهنگ ایرانی ها نیست

از هر احکام دین شبه و شایعه درست میکنن

تاریخ و تحریف میکنن

حقیقتی که مثل روز روشن و باطل جلوه میدن

و از همه مهم تر اینکه پیشرفت هامون رو در زمینه های مختلف نظامی صنعتی پزشکی .... رو اصلا در تیتر اخبارشون نمیبینیم! تنها چیزی که تو اخبار و  صفحات اینستاگرامی این شبکه ها میبینیم فقط بدی ها و مشکلات کشوره منم نمیگم کشور ما گل و بلبل و اصلا هیچ مشکلی نداریم و دیگه واقعا بی انصافیه تا این حد سیاه نمایی 

و آخرین صحبتم اینکه اینا با تولید این برنامه ها خیر مون و نمیخوان و قطعا هدفی پشت پردشه

فقط کافیه یکذره فکر کنیم آگاهیمون و بالا ببریم و سواد رسانه ای داشته باشیم