2821
2789
عنوان

چرا بیداری🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 181 پست
اون خانوم نرمال نبود با زن حامله دهن به دهن شدهاعمیت نده عزیزم مجازیه به خاطر یه ادمی که نمیدونی کیه ...

دست خودم نیست خیلی دلم شکست اخه چرا انقدر ادم فلبش سیاه باشه حرف زشت بزنه به یکی حالمو بد کرد بخدا هنور فشارم پایین نیومده پشت سرم درد گرفته ... ادم نباید انقدر بی ملاحضه باشه دلم شکست خیلیییی دین و گناه ادم بارداره خیلی حساس میشه خودم هی استرس دارم اینم بدتر بهش اضافه شد ... مرسی دورت بگردم گه دلداریم دادی گلی

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادما اینجا هم با حال خوب میان هم خراب.ولش کن عزیزم.حالا شانست چی باشه که کدوم آدم باهات حرف بزنه.بیا ...

بخدا انقدر حالم بده که نگو هم جسمی هم روحی اعصابمو بهم ریخت ادم چقدر میتونه سنگدل باشه 

بار اول قبول شدی؟؟چند روز خوندی؟؟ من یک بار یگ هفته ب جون بچم شب روز نخابیدم فقط خوندم رفتم از بس مغ ...

من کلا دو روز خوندم ولی خدایی شخم زدم کتابو باز اول قبول شدم میدونی چون میخواستم بچه دارشم مجبور بودم زودی قبول شم تا قبل حاملگی گواهینامه بگیرم درعرض یک ماه نیم دوماه گرفتنش الان ی ۴ ماهی هس گواهینامه دارم

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الهی بگردمت چرا دکتر نرفتی

ندانکنه زنده باشی خانمی

شبی درد گرفت 

بهتر نشد نیرم دکتر 

قبلا همین بود دکتر ویتامین دی تجویز کرد

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

بخدا انقدر حالم بده که نگو هم جسمی هم روحی اعصابمو بهم ریخت ادم چقدر میتونه سنگدل باشه

گفتم نفس عمیق بکش و ولش کن.تمام....

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
پریود بشم حتما. الانو چ کنم باز قرص بخورم؟؟

میترسم بد باشه واست ولی خب خودم این شرایط بودم قبلا قرص خوردم از بس میترسیدم حامله بشم

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نه بابا چه حالیمادرشوهرم روانیم عصابمو خراب کرده

تاپیکتو خوندم😂😂😂خدا نکشتت مادر شوهرت رسما دیوونسا خجالت نکشیده به شوهرت گفته من حاملم🤣🤣🤣بلا بدور

من نه گلم خانه دارمان شاءالله پرازخیر و برکت باشه براتون کارتون☺️

ببخشید عزیزم   شرمنده    فکر  کردم   شمام   شاغلید    الهی خدا  به  زندگیتون  برکت  بده  الهی   خونت  پرنور باشه   الهی    همیشه  سرزنده  و سر حال باشی       گوشه چشمیم  به ما  کن    سر نمازت   دعام کن    ممنون   خواهرم

ببخشید عزیزم شرمنده فکر کردم شمام شاغلید الهی خدا به زندگیتون برکت بده الهی خونت ...

عزیزی ،ان شاءالله هرچی از خدا میخوای خدا بهترینشو بهتون بده گلم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عیب نداره اوایله ابلیمو بو کن من اوایل یه بطری ابلیمو دستم بود حتما بخورشون انشالا بچت سالمو قشنگ بع ...

فدات شم مرسی عزیزدلم 💓💓💓

اره بخاطر بارداری منم اینطوریم الان یه ماه من بیدار شدم شوهرم راهی کنم بره امروز امتحان پایه دو داره ...

ایشالا ب سلامتی نی نیت بدنیا بیاد ازمنم هم🤩 دل تو دلم نیس تموم شه این دوران البته مثل چی از زایمان میترسم 🤣🥶